Ικανοποίηση εκφράζει τώρα το ΠΑΣΟΚ για κυβερνητική απόφαση, ύστερα από έντονη διαμάχη τα τελευταία 24ωρα με τη ΝΔ για το ζήτημα της επιβολής εισιτηρίου 25 ευρώ για νοσηλεία στα δημόσια νοσοκομεία, από τον υπουργό Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη.

Την ικανοποίησή του εκφράζει το ΠΑΣΟΚ συγκεκριμένα για τη μεγάλη έκπτωση (70%) στο ηλεκτρικό ρεύμα τις ημέρες με αιθαλομίχλη.

Με ανακοίνωσή του το Γραφείου Τύπου, αναφέρει για την ΚΥΑ του Υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννη Μανιάτη, και του υπουργείου Οικονομικών:.

«Το ΠΑΣΟΚ είχε επισημάνει από νωρίς την ανάγκη να υιοθετηθεί η πρόταση που είχε καταθέσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, για την εφαρμογή σημαντικής έκπτωσης σ��ην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος για τα νοικοκυριά χαμηλής και μέσης κατανάλωσης που δεν υπάγονται στο κοινωνικό τιμολόγιο».

Το ΠΑΣΟΚ επαναφέρει και τις υπόλοιπες προτάσεις του που έχει καταθέσει, γιατί, όπως τονίζει, «το πρόβλημα της αιθαλομίχλης είναι πολυπαραγοντικό και η αντιμετώπισή του χρειάζεται συντονισμένη προσπάθεια».