Στις ατελείωτες ουρές ��τις εφορίες στήθηκε και ο πρόεδρος του κόμματος «Δημιουργία Ξανά!» Θάνος Τζήμερος.

Όπως έγραψε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει «1320 ευρώ τέλη κυκλοφορίας συν ασφάλεια, συν τεκμήριο, συν φόρο... πολυτελούς διαβίωσης και ό,τι άλλο σκαρφιστείς Στούρνε μου» και αποφάσισε να καταθέσει τις πινακίδες κυκλοφορίας του οχήματός του.

1525001_694776183890226_34427444_n.jpg
Μάλιστα, ενοχλήθηκε ιδιαίτερα από το έντυπο που συμπληρώνει όποιος παραδίδει πινακίδες και συγκεκριμένα από την ερώτηση «Ποιοι οι λόγοι που προκάλεσαν την ακινησία του οχήματος;». Η απάντηση που έδωσε ο ίδιος; «Η ηλιθιότητα του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης»!

Παράλληλα, τα έβαλε και με γραφειοκρατία και τις ατελείωτες ουρές: «Ωραίο δημιουργικό 5ωρο, στην ουρά. Ο απόλυτος εξευτελισμός του πολίτη. Ποιος ξέρει πόσες άλλες τέτοιες ουρές θα ζήσουμε όλοι μας μέχρι να ανακαλύψουμε τις on line συναλλαγές και την ηλεκτρονική υπογραφή. […] 270 άτομα σήμερα καταθέσαμε τις πινακίδες στη ΔΟΥ Χαλανδρίου. Περιμέναμε 4-5 ώρες ο καθένας. 1250 ανθρωποώρες χαμένες, γιατί η γελοιότητα που λέγεται ελληνικό κράτος δεν έχει μάθει την ύπαρξη της πληροφορικής. 1250 ανθρωποώρες που αφαιρέθηκαν από την ανάπτυξη. Πάνω από μισό έτος εργασίας ενός ανθρώπου πετάχτηκε σήμερα το πρωί στην εφορία Χαλανδρίου. Έτσι έχει φτάσει η γραφειοκρατία να κοστίζει 7 δισ. τον χρόνο!»