Σε ένα πρωτοφανές διαδικτυακό… «ξεκατίνιασμα» επιδόθηκαν ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Πάνος Καμμένος, με αφορμή το ταξίδι του προέδρου των ΑΝΕΛ στις Άλπεις.

Όλα ξεκίνησαν όταν μετά τη δημοσίευση στα Παραπολιτικά της φωτογραφίας του Πάνου Καμμένου συν γυναιξί και τέκνοις να απολαμβάνει τις Άλπεις, ο Άδωνις Γεωργιάδης εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

kammenos_6.jpg
«Ο Πάνος Καμμένος πήγε να πνίξει τον πόνο του για την "Γερμανική Κατοχή" στις Άλπεις. Καλές Διακοπές Πρόεδρε εις υγείαν των κορόιδων....» έγραψε ο υπουργός Υγείας στο twitter.

002.jpg
Η απάντηση του κ. Καμμένου ήταν ιδιαίτερα καυστική. Στον λογαριασμό του στο twitter, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έκανε λόγο για ημερήσια εκδρομή και άφησε αιχμές κατά του Άδωνι Γεωργιάδη δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του όπου διασκεδάζει με την Ευγενία Μανωλίδου, την οποία και συνόδευσε με την ατάκα: «Άδωνι Γεωργιάδη ούτε στα μπουζούκια ούτε στη Ψαρρού σε ξαπλώστρα 3000€ ήμουν. Σε ημερήσια εκδρομή με την οικογένεια».

001.jpg

Η ανάρτηση του κ. Καμμένου, προκάλεσε την οργή του υπουργού Υγείας, ο οποίος τον αποκάλεσε «γελοίο», ρωτώντας τον αν χρησιμοποίησε… διαστημόπλοιο για την ημερήσια εκδρομή του: «Πόσο γελοίος είσαι να δείχνεις φωτό από τους Onirama, με ταξίδι στις Γαλλικές Άλπεις; Με τί πήγες ημερήσια με διαστημόπλοιο;».