​Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, Τάσου Τέλλογλου επιστρέφουν στα κρατικά ταμεία τα 14 εκατομμύρια ευρώ της μίζας Κάντα!

Αμέσως μετά την εμφάνιση του κυρίου Κάντα στους ανακριτές δρομολογήθηκε μια διαδικασία υπό τον συντονισμό της κυρίας Ελένης Ράϊκου, του ανακριτή κυρίου Μαλλή και με τη βοήθεια των συνηγόρων του κυρίου Κάντα. Tα λεφτά ξεμπλοκαρίστηκαν από την Σιγκαπούρη που βρίσκονταν στην Ελβετική τράπεζα, Julius Baer.

Συγκεκριμένα, την τελευταία εργάσιμη μέρα, δηλαδή την Παρασκευή τα χρήματα έφυγαν από την Σιγκαπούρη και είναι καθ’ οδόν προς τον ειδικό λογαριασμό της τράπεζας της Ελλάδος που έχει ανοιχτεί για τον σκοπό αυτό, δηλαδή της είσπραξης κεφαλαίων που έχουν φύγει σε τέτοιες δραστηριότητες από την Ελλάδα αλλά πρέπει να επαναπατριστούν.

Από εδώ και πέρα οι ανακριτές θα καλέσουν κάποια πρόσωπα, τα οποία εμπλέκονται με βάση την απολογία του κυρίου Κάντα στις υποθέσεις των διαφορετικών προγραμμάτων.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του κυρίου Τέλλογλου, ο κύριος Ευσταθίου θα εμφανιστεί στoν ανακριτή την επόμενη μέρα της Πρωτοχρονιάς.

Ακόμα υπάρχουν κι άλλα πρόσωπα, τα οποία κατονομάζει ο κύριος Κάντας από άλλα προγράμματα που είναι ήδη διατεθειμένα. Υπάρχουν λογαριασμοί, τους οποίους δίνει ο Κάντας σε σχέση με τη συναλλαγή μαζί τους που είναι αποφασισμένα και το έχουν ανακοινώσει ήδη στην Εισαγγελία, να εμφανιστούν και να καταθέσουν.

ΔΕΙΤΕ το βίντεο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR...