Γύρισε τελικά ή όχι ο Μιχάλης Λιάπης από την εξωτική Μαλαισια; Συμφώνα με δημοσιεύματα ο πρώην υπουργός επέστρεψε άρον άρον από την Κουαλα Λουμπουρ στην Αθήνα με την πρωινή πτήση (την Πέμπτη) της Qatar Airlines μέσω Ντοχα.

Ωστόσο κανείς από τους επιβάτες που έφτασαν στο Ελευθέριος Βενιζέλος από την μακρινή Ασία δεν τον είδε να ταξιδεύει μαζί του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μιχάλης Λιάπης άλλαξε την προγραμματισμένη του άφιξη στην Αθήνα που ήταν για τις 2 Ιανουαρίου καθώς δέχθηκε νομικές συμβουλές να παραστεί στο δικαστήριο του για το ανασφάλιστο τζιπ που οδηγούσε με τις πλάστες πινακίδες. Η δίκη έχει οριστεί για τις 30 Δεκεμβρίου, ωστόσο βάσει νόμου μπορεί να μην εμφανιστεί.

Βέβαια ακόμα κι αν ο Μιχάλης Λιάπης αποφάσιζε να επιστρέψει από τον εξωτικό παράδεισο στην Αθήνα, σίγουρα δεν θα ήθελε να γίνει αντιληπτός από κάμερες και φωτογράφους αφού η είδηση της σύλληψης του άλλα και το ταξίδι που ακλούθησε με το δείπνο σε ασιατικό εστιατόριο έγινε πρωτοσέλιδο όχι μόνο στην Ελλάδα άλλα και στα διεθνή μέσα.


Όπως όλα δείχνουν πάντως ο πρώην υπουργός δεν θα αλλάξει χρόνο στη Μαλαισία αλλά στην Αθήνα χωρίς να γνωρίζει ακόμα κανείς αν θα εμφανιστεί ή όχι στο δικαστήριο την ερχόμενη Δευτέρα.