Λεκτικό επεισόδιο εις βάρος της, με πρωταγωνιστή τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νάσο Αθανασίου, κατήγγειλε το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Αφροδίτη Αλ Σάλεχ.

Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια της εκπομπής LIVE U του Star με την Πόπη Τσαπανίδου, την παραμονή των Χριστουγέννων.

Η κυρία Αλ Σάλεχ αναφερόταν στον όρο «εκτσογλανισμός» που είχε χρησιμοποιήσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε πρόσφατη ομιλία του, ενώ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Αθανασίου απάντησε κάνοντας λόγο για «παχυδερμισμό».

Τα αίματα όμως άναψαν για τα καλά, όταν οι κάμερες έκλεισαν, στους διαδρόμους του Star.

«Σημερα στο star ο Ν. Αθανασίου ( ΣΥΡΙΖΑ) μετά το τέλος της εκπομπής, με έβριζε στους διαδρόμους (γελοία, στο διάολο, ηλίθια κτλ). Αυτό!», έγραψε στο twitter η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες της είπε «Μωρή γελοία δεν ξέρεις τι λες, είσαι ηλίθια, δεν πάτε όλοι στο διάολο»

Ρόλο πυροσβέστη κατά πληροφορίες ανέλαβε η επίσης παρούσα στο πάνελ, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κυρία Παπακώστα που όμως δέχθηκε και εκείνη τα πυρά του κ. Αθανασίου. «Ντροπή να λες τέτοιες κουβέντες σε μία κυρία» του είπε.

Τότε ο κύριος Αθανασίου της απάντησε «Δεν βγάζεις και εσύ τον σκασμό μωρή. Αντε βούλωστο μωρή».

Τι απαντά το ΠΑΣΟΚ

Για φραστικό προπηλακισμό της Αφροδίτης Αλ Σάλεχ, μέλους της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του, από το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Αθανασίου, μετά από συζήτηση σε πάνελ τηλεοπτικής εκπομπής, κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ.

"Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Αθανασίου, μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης σε πάνελ στην εκπομπή LIVE U του Star Channel, παραμονές Χριστουγέννων, προπηλάκισε φραστικά το μέλος της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ, Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, με αήθεις χαρακτηρισμούς και ύβρεις, προφανώς γιατί δεν μπορούσε να απαντήσει με πολιτικά επιχειρήματα κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής συζήτησης. Όλο αυτό έγινε παρουσία της βουλευτού της ΝΔ, Κατερίνας Παπακώστα και εργαζομένων του σταθμού.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με την συμπεριφορά του, δυστυχώς, εφάρμοσε πρακτικά την γραμμή της ηγεσίας του.

Η προσπάθεια της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ να καλύψει τα στρατηγικά αδιέξοδά της με απύθμενη αλαζονεία και χυδαιότητα, καταφεύγοντας στις πρακτικές του 2011-2012, όταν προπηλάκιζαν στελέχη και βουλευ��ές του ΠΑΣΟΚ, θα πέσει όχι μόνο στο κενό αλλά θα βρει απέναντι την πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας που επιθυμεί την ενότητα και τη συνεργασία για να προχωρήσει η χώρα μας μπροστά.

Όσο δε για τη συμπεριφορά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, τον λόγο θα έχ��ι ο Πρόεδρος της Βουλής."