​Στην Αθήνα θα παραμείνει κατά βάση ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Ο Πρωθυπουργός θα έχει συνεχείς συσκέψεις με υπουργούς ενόψει της ελληνικής προεδρίας της Ε.Ε. που αρχίζει την 1η Ιανουαρίου αλλά και της άφιξης της τρόικας στα μέσα του επόμενου μήνα. Σύμφωνα με τον ΑLPHA, ενδεχομένως ο κ. Σαμαράς να μπορέσει για ένα διήμερο να μεταβεί στην Πύλο, τη γενέτειρά του, αλλά και στο Ναύπλιο, την γενέτειρα της συζύγου του, Γεωργίας.

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας αναχωρεί με τη σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά για το Αθαμάνιο Άρτας, ενώ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη, την ιδιαίτερη πατρίδα του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, o πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος συνδύασε το τερπνόν μετά του ωφελίμου, αφού μετέβη στην έδρα του ΟΗΕ με αποστολή της βουλής και επιστρέφει στην Αθήνα, προκειμένου να περάσει τις γιορτές με την οικογένειά του.

Ο Φώτης Κουβέλης, η Αλέκα Παπαρήγα και ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα παραμείνουν στην Αθήνα.

Όσο για τον γγ της Χρυσής Αυγής Ν.Μιχαλολιάκο, αυτός μαζί με τους "συντρόφους" Παππά και Λαγό θα πουν Merry Christmas μέσα στα κελιά του κορυδαλλού, όπου κρατούνται με την κατηγορία σύστασης εγκληματικής οργάνωσης.

Τέλος ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας βρίσκεται ήδη στην Γερμανία για να γιορτάσει με την οικογένεια του, καθώς οι δύο κόρες του μένουν μόνιμα εκεί και τις επισκέπτεται.

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ