​Στους μεγαλύτερους ίσως η εικόνα του πρώην πρωθυπουργού και του νυν αντιπρόεδρου της κυβέρνησης να κάθονται πλάι πλάι σε έναν καναπέ φανεί γνώριμη, για τους νεότερους πάντως η εξωτερική εμφάνιση τόσο του Κώστα Καραμανλή όσο και του Βαγγέλη Βενιζέλου μια εντύπωση θα την..... προκαλέσει !!!!

Ταξιδεύουμε πίσω στο 1993, όταν οι δύο πολιτικοί έκαναν ουσιαστικά τα πρώτα τους βήματα στην βουλή των Ελλήνων! Το βίντεο που θα δείτε είναι από το βράδυ των εκλογών της 10ης Οκτωβρίου 1993, τότε που το ενδεχόμενο κυβερνητικής συνεργασίας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δεν κυκλοφορούσε ούτε καν σαν ανέκδοτο!!!

Μπορεί οι δύο άντρες να υπηρέτησαν και να υπηρετούν τον ελληνικό λαό από διαφορετικά πολιτικά στρατόπεδα και οι δυό τους όμως κατάφεραν να διαπρέψουν... παίρνοντας μέχρι και τα ηνία των κομμάτων τους! Ο Κώστας Καραμανλής έγινε πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ και ο Βαγγέλης Βενιζέλος, υπουργός, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και ... πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ!!!

Σήμερα ο Κώστας Καραμανλής είναι βουλευτής της ΝΔ και ο Βαγγέλης Βενιζέλος υπουργός Εξωτερικών, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και ... πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στην συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ –ΝΔ!!!

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ