Εκτός από το μεγάλο ερώτημα «πόσο χρόνο απαιτεί το καλό ψήσιμο της γαλοπούλας», τα φετινά Χριστούγεννα μας βρίσκουν να αναρωτιόμαστε όλοι τι γίνεται τελικά με την υπόθεση της Ραχήλ Μακρή!!! Μένει στους ΑΝΕΛ ή φεύγει; Συνεχίζει την πολιτική της καριέρα δίπλα στον Πάνο Καμμένο ή πάει προς ΣΥΡΙΖΑ μεριά;

Ένα από τα αγαπημένα παιδιά του προέδρου των ΑΝΕΛ, η βουλευτής Κοζάνης κ.Μακρή μπορεί το Σάββατο να ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους ότι θα ανεξαρτητοποιηθεί, ωστόσο τόσο ο κύριος Καμμένος όσο και ο πρόεδρος της βουλής Ε.Μεϊμαράκης λένε πως δεν γνωρίζουν τίποτα!

Τα όσα διαρρέονται ανέβασαν ξανά στα κάγκελα την κ.Μακρή, η οποία αν και όλο το Σαββατοκύριακο δεν έβγαζε μιλιά, σήμερα έκανε δηλώσεις, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίζει τα επόμενα βήματα της.

Πιο συγκεκριμένα, η κ.Μακρή δήλωσε «επικίνδυνα ελεύθερη», άσκησε κριτική στους δημοσιογράφους για τα όσα γράφονται για την ίδια τα τελευταία 24ωρα, ενώ παράλληλα επαίνεσε την «ιστορική» όπως τη χαρακτήρισε, ομιλία του Βύρωνα Πολύδωρα στη Βουλή.

Η βουλευτής μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha Θεσσαλονίκης και παρότι δεν έριξε φως στην προαναγγελθείσα από την ίδια ανεξαρτητοποίηση της, προτίμησε να "τα χώσει" στους δημοσιογράφους. «Το τραγικό είναι ότι πραγματικά με όλο αυτό που έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες και γενικά με αυτό που συμβαίνει στον δημοσιογραφικό κόσμο, δεν μαθαίνει ο ελληνικός λαός για τα σοβαρά θέματα τα οποία περνούν έτσι από την Βουλή. Και θεωρώ πλέον ότι γίνεται και εσκεμμένα, δηλαδή προσπαθούν κάθε φορά να βρουν κάτι, για να μπορέσουν να το κάνουν μείζον θέμα στη χώρα και έτσι να μην μιλήσουμε για τα πολύ σοβαρά νομοσχέδια, που καταλύουν πλέον συνταγματικά δικαιώματα, που καταλύουν δικαιώματα που έχουν κατακτηθεί μετά από πάρα πολλούς αγώνες».

«Και μάλιστα για το θέμα των πλειστηριασμών, για το δικαίωμα της ιδιοκτησίας, το οποίο είχε -όπως είπε και ο Βύρων Πολύδωρας που έκανε μια ιστορική πολιτική ομιλία μέσα στην Βουλή- καταγραφεί στην Α' Εθνοσυνέλευση. Καταλαβαίνουμε πόσο μεγάλη είναι η σημασία και το τί ακριβώς διετελέσθη στη Βουλή με το κλείσιμό της», πρόσθεσε η βουλευτής των ΑΝΕΛ, Ραχήλ Μακρή.