Ρουκέτες εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος δεν έδωσε το παρών, εξαπέλυσε ο Νίκος Σαλαγιάννης μιλώντας στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ.

Ο γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε τον Γιώργο Παπανδρέου για κακοδιαχείριση και σπατάλες που χρεοκόπησαν το κόμμα, αν και δεν ανέφερε ευθέως το όνομά του: «Την περασμένη δεκαετία το ΠΑΣΟΚ είχε μηνιαία έξοδα της τάξης των δύο εκατ. ευρώ. Σήμερα ξοδεύει συνολικά για τις ανάγκες του 110.000 ευρώ το μήνα. Το δράμα είναι ότι πλέον δεν έχει ούτε αυτά τα χρήματα το ΠΑΣΟΚ».

Παράλληλα, έκανε λόγο για «large ΠΑΣΟΚ» όσον αφορά τις προσλήψεις καθώς στην Χαριλάου Τρικούπη εργάζονταν 360 υπάλληλοι αντί των 98 που έχουν μείνει πλέον.

Ο κ. Σαλαγιάννης σε δραματικούς τόνους εξήγησε ότι το ΠΑΣΟΚ επαφίεται οικονομικά στις προσφορές των βουλευτών του κόμματος καθώς οι κρατικές επιχορηγήσεις για φέτος και το 2014 έχουν εκχωρηθεί στις τράπεζες για τα χρέη του κόμματος.

Σάλος με Χρυσοχοΐδη: Αποχώρησε εκνευρισμένος

Εκνευρισμένος και αφήνοντας αιχμές αποχώρησε, εξάλλου, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης από τη συνεδρίαση της ΚΠΕ.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης στην τοποθέτησή του τόνισε πως η χώρα χρειάζεται το ΠΑΣΟΚ, «όχι όμως ένα κλουβί εγκλωβισμένων και ένα συνοθύλευμα ηττημένων».

Ωστόσο, ο υπουργός Μεταφορών ενοχλήθηκε τόσο πολύ από τις επίμονες συστάσεις του προεδρεύοντα Γιάννη Δριβελέγκα για να ολοκληρώσει την ομιλία του, που… την άφησε στη μέση και αποχώρησε. «Σύντροφοι εσείς δεν είστε σώμα. Προφανώς υπηρετείτε άλλους στόχους» φώναξε στον κ. Δριβελέγκα.

20131222-152425.jpg
*Φωτογραφία από egiakoumis

«Είσαι υπάλληλος του Παπακωνσταντίνου»

Ένταση επικράτησε, όμως, και ανάμεσα στον Φίλιππο Σαχινίδη και το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Ζαφειρόπουλο.

Μόλ��ς ο κ. Σαχινίδης ολοκλήρωσε την ομιλία του στην οποία κάλεσε για μάχη ανασύνταξης στο ΠΑΣΟΚ ενόψει ευρωεκλογών, ο κ. Ζαφειρόπουλος του φώναξε: «Είσαι υπάλληλος του Παπακωνσταντίνου»!