Έξαλλο έκανε τον υπουργό Υγείας ένας χαρακτηρισμός του Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο οποίος αποκάλεσε (με πολιτική χροιά) «υιοθετημένο» τον κ. Γεωργιάδη.
Ο υπουργός Υγείας απαντούσε στην τοποθέτηση του Θοδωρή Δρίτσα για τη φορολογία των εφοπλιστών, με τον κ. Κουρουμπλή να φωνάζει από τα έδρανα την ώρα που μιλούσε ο κ. Γεωργιάδης.
Ο προεδρεύων Γιάννης Δριβελέγκας προσπάθησε να ρίξει τους τόνους λέγοντας με αιχμές προς τον κ. Κουρουμπλή: «Με κάποιους εδώ μέσα γνωριζόμαστε εδώ και χρόνια. Μονίμως θέλουν να προβάλλονται οιονεί αγανακτισμένοι βουλευτές. Έχετε το λόγο κε Γεωργιάδη για 3 λεπτά, έτσι είναι ο κανονισμός».
«Είναι γνωστό ότι γνωρίζεστε πολλά χρόνια με τον συγκεκριμένο. Άλλωστε ήταν πολλά χρόνια στο ΠΑΣΟΚ και έχει το θράσος να λέει εμένα υιοθετημένο. Ακούστε κύριε, εγώ δεν διεγράφη για το Πόρτο Καρράς όπως εσείς και θα είχα λίγο μεγαλύτερη τσίπα εν πάση περιπτώσει» σχολίασε ο κ. Γεωργιάδης, με τον κ. Κουρουμπλή να συνεχίζει να φωνάζει.
«Παρακαλώ κε πρόεδρε, προστατέψτε με. Ακούω εδώ και ώρα έναν θόρυβο και δεν μπορώ να μιλήσω» είπε ο υπουργός Υγείας απευθυνόμενος στον κ. Δριβελέγκα.
Μάλιστα, στη συνέχεια απευθύνθηκε και στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε που έλαβε το λόγο ο κ. Γεωργιάδης: «Δε μου κάνετε χάρη, βάσει του κανονισμού τον παίρνω. Ως υπουργός, για να απαντήσω. Εκτός αν νομίζετε ότι θα μιλάτε εδώ μόνο εσείς του ΣΥΡΙΖΑ και θα λέτε τρίχες»!
* Το βίντεο είναι από το enikos.gr