​Στα «ληγμένα» φαίνεται πως το έχουν ρίξει οι υπάλληλοι του ΟΚΑΝΑ, σύμφωνα με το πόρισμα –κόλαφο του γενικού επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή, που δείχνει την μεγάλη κακοδιαχείριση στα κονδύλια οργανισμού εν μέσω κρίσης!

Αντί λοιπόν οι υπάλληλοι να συμμορφωθούν με το ενιαίο μισθολόγιο, κοιτούν, σύμφωνα με το πόρισμα, πως θα ζήσουν στην... έκσταση, διατηρώντας τα κεκτημένα τους!!!!

Πιο συγκεκριμένα, οι υπάλληλοι του ΟΚΑΝΑ πήραν σύμφωνα με τον γενικό επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης …. αύξηση έως και 182% επί κυρίας Μαλλιώρη, η παραίτηση της οποίας έγινε σήμερα δεκτή από τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη μετά απο μεγάλη κόντρα με την υφυπουργό υγείας Ζ.Μακρή.

Την ώρα λοιπόν που οι Έλληνες «πεθαίνουν» από τις συνεχείς μειώσεις και τις περικοπές μισθών και συντάξεων, οι υπάλληλοι του ΟΚΑΝΑ "κάνουν απεξάρτηση" από τα… μνημόνια, απολαμβάνοντας μισθούς χιλιάδων ευρώ!

Σύμφωνα με το πόρισμα Ρακιντζή, το οποίο και θα είναι έτοιμο τα Χριστούγεννα «ένας απλός υπάλληλος του ΟΚΑΝΑ έφτανε να παίρνει 2.500 - 3.000 ευρώ».

Μιλώντας στον ΒήμαFM, o κ. Ρακιντζής είπε επίσης, ότι έχει ζητήσει να γίνει οικονομικός έλεγχος στον ΟΚΑΝΑ πριν ακόμη τις καταγγελίες του υπουργείου.

«Υπάρχουν τέσσερις εκθέσεις: διαχειριστική, οικονομική, φαρμάκων, λειτουργίας και περιφερειακή. Βρήκαμε αρκετές δυσλειτουργίες και οικονομική ζημία, έργα που δεν είχαν εκπληρωθεί, κονδύλια που πήγαιναν αλλού. Τα πορίσματα τα έστειλα στον εισαγγελέα και ζήτησα την ποινική δίωξη των προηγουμένων της κυρίας Μαλλιώρη διοικήσεων, διότι ήταν για ��ις διοικήσεις 2007-2009 και το πρώτο μισό του 2010. Ζήτησα, δηλαδή, να ασκηθεί δίωξη κατά των μελών της διοίκησης (του ΟΚΑΝΑ) και της ΔΕΠΑΝΟΜ», πρόσθεσε ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης.