Φωτιές στους «συντρόφους» ανάβει ο Πέτρος Τατσόπουλος με αφορμή τα φουσκωμένα «πόθεν έσχες» των βουλευτών και τις επενδύσεις σε χαρτοφυλάκια της JP Morgan και της Blackrock.
«Υπάρχουν σκανδαλώδη ποσά και επενδύσεις από βουλευτές όλων των πλευρών, του ΣΥΡΙΖΑ συμπεριλαμβανομένου και της Ν.Δ., όμως, και των ΑΝΕΛ… Και τους ΠΑΣΟΚους». δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Βήμα fm, σχολιάζοντας το 1.000.000 ευρώ στο "πόθεν έσχες" του Τσουκαλά αλλά και τις επενδύσεις σε ξένα ομόλογα από τους κυρί��υς Τσακαλώτο και Σταθάκη.

Ο κ.Τατσόπουλος αφού τονίζει την «φτώχεια» του Αλέξη Τσίπρα, αφήνει αιχμές για ορισμένους από την Κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ .

«Έχουμε τον πιο φτωχό πολιτικό αρχηγό, αλλά υπάρχουν και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που πρέπει να δικαιολογήσουν τις επενδύσεις που έχουν κάνει» λέει χαρακτηριστικά ο κ.Τατσόπουλος, αποκαλύπτοντας παράλληλα το «αστρονομικό» ποσό που ξόδεψε για την προεκλογική του εκστρατεία.

«Εμένα μου κόστισε η προεκλογική μου εκστρατεία 150 ευρώ, για δύο παράβολα. Είναι άλλη εποχή πια, με τα ηλεκτρονικά Μέσα» εξήγησε ο κ.Τατσόπουλος, επαναλαμβάνοντας πάντως πως «υπάρχουν και βουλευτές με πολλά λεφτά και που έχουν κάνει και επενδύσεις. Και σηκώνουν το χέρι μετά και λένε ότι «η επένδυση αυτή είναι ολέθρια για τη χώρα».

Μετά από αυτά μαθαίνουμε ότι ο κύριος Τατσόπουλος είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις που αν και "φτωχός" κατάφερε, όπως ο ίδιος εξομολογήθηκε στο παρελθόν, να πηδήξει την μισή Αθήνα!!! Μας λέει έμμεσα δηλαδή πως οι γυναίκες δεν τον πλησιάζαν για το πορτοφόλι του αλλά για τον χαρακτήρα του, τον πνευματικό του κόσμο και την ομορφιά τ��υ!

Στο δικό του Πόθεν έσχες πάντως άλλα διαβάζουμε !!!!!

ta.jpg

ta2.jpg