Δεν πάρκαρε σήμερα έξω από την Ευελπίδων ο Μιχάλης Λιάπης! Ο πρώην υπουργός Μεταφορών δεν προσήλθε στο δικαστήριο, προκειμένου να δικαστεί για τα δύο αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος που τον βαρύνουν, ενώ πληροφορίες λένε πως ο κ.Λιάπης πάτησε «γκάζι» για το εξωτερικό!!!

Ο κ.Λιάπης εκπροσωπήθηκε στην ακροαματική διαδικασία μέσω του δικηγόρου του, ο οποίο�� ζήτησε και πήρε την αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης για τις 30 Δεκεμβρίου.

Μέχρι τότε ο κύριος Λιάπης εκτός από τα Χριστουγεννιάτικά ψώνια θα πρέπει να βρει ένα σωρό έγγραφα, καθώς θα πρέπει να προσκομίσει μεταξύ άλλων το ασφαλιστήριο συμβόλαιο του αυτοκινήτου καθώς και τα διπλότυπα από την καταβολή των τελών κυκλοφορίας για το πολυτελές τζιπ του από το 2003 και ύστερα.

Ήδη του έχουν επιβληθεί τρία διοικητικά πρόστιμα για το ανασφάλιστο Ι.Χ. με τις πλαστές πινακίδες που οδηγούσε.

Η δίωξη του πρώην βουλευτή αφορά στις κατηγορίες της ψευδούς βεβαίωσης και της πλαστογραφίας, ενώ τα διοικητικά πρόστιμα σχετίζονται με τη μη ασφάλιση του οχήματος και την ύπαρξη -χωρίς την απαιτού��ενη άδεια- κοτσαδόρου στο πίσω μέρος του τζιπ και φιμέ τζαμιών στις θέσεις του οδηγού και του συνοδηγού.

Όπως σας γράψαμε από το star.gr, όταν ο Μιχάλης Λιάπης συνελήφθη από τους αστυνομικούς, «δικαιολόγησε» την πράξη του, λέγοντας πως είχε καταθέσει τις πινακίδες του οχήματος του για οικονομικούς λόγους, και πως απλά το κυκλοφόρησε για λίγο, αποκλειστικά και μόνο για να φορτίσει τη μπαταρία του.

ΒΙΝΤΕΟ STAR Live U