Τι και αν έχουμε παραμονές Χριστουγέννων, το πνεύμα του... Santa δεν έφτασε στις πρωινές ειδησεογραφικές εκπομπές!

Αντί για ευχές αντάλλαξαν σήμερα βαριές κουβέντες ο Ιορδάνης (για τους φίλους Δάνης) Τζαμτζής και ο Γιώργος Βαρεμένος με αφορμή το θέμα των πλειστηριασμών.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ.Τζαμτζής, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, αντέδρασε έντονα στην άρνηση του κ. Βαρεμένου να έχει διάλογο μαζί του και τα έψαλλε στον ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον για ανυπαρξία εναλλακτικής πρότασης.

«Δεν έχουν τι να πουν και το γυρίζουν στο τσάμικο. Τρία πουλάκια κάθονταν και πλέκανε πουλόβερ… Δεν έχετε πρόταση», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τζαμτζής.

Ο κ. Βαρεμένος σχολιάζοντας την τοποθέτηση της βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Μαρίας Ρεπούση, αναφορικά με την περαιτέρω μείωση που θα υποστούν οι τιμές των ακινήτων από τους πλειστηριασμούς, έκανε λόγο για «βλαχοδημάρχους που είναι βουλευτές και …. υπόσχονται διάφορα».

Τα αίματα άναψαν καθώς ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκε να συζητήσει με τον κ. Τζαμτζή καταγγέλλοντας «την εικόνα που παρουσιάζει το πολιτικό προσωπικό της χώρας. Είναι ικανοί να τα κάνουν όλα. Αυτοί είναι η αιτία για την καταστροφή της χώρας».

Το γεγονός αυτό εξόργισε τον βουλευτή της ΝΔ που όπως ο ίδιος έχει πει στο παρελθόν έχει κάνει τοσκ@το του παξιμάδι και επιτέθηκε εκ νέου στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την υπόθεση της εξόρυξης χρυσού στην Χαλκιδική.

«Ενώ βρίζετε στις Σκουριές την εταιρεία του χρυσού, πάτε και επενδύετε στην Black Rock και της Goldman Sachs. Κοροϊδεύετε τον κόσμο», είπε ο Τζαμτζής.

«Απαξιώ…. »ανταπάντησε ο κ.Βαρεμένος.

BΙΝΤΕΟ Mega