Πρώτη ανάρτηση 15.02

Της… πινακίδας γίνεται στη Βουλή, μετά τα όσα προηγήθηκαν με τον πρώην υπουργό Μ. Λιάπη και την σύλληψή του επειδή κυκλοφορούσε με αυτοκίνητο με πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, καθώς τις γνήσιες τις είχε καταθέσει στην εφορία, προκειμένου να γλιτώσει τα τέλη κυκλοφορίας και τον φόρο πολυτελείας.

Η βουλευτής των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη μιλώντας σήμερα στο Star.gr, κατήγγειλε πως δεν κυ��λοφορεί μόνο ο κ.Λιάπης με πλαστές πινακίδες, αλλά υπάρχει και άλλο πολιτικό πρόσωπο που βολτάριζε στο παρελθόν με ανασφάλιστο όχημα!

Για πολύ καιρό μάλιστα, όπως καταγγέλλει η κ. Χρυσοβελώνη, το συγκεκριμένο ανασφάλιστο αυτοκίνητο «κρατούσε» μόνιμα δεσμευμένη μια θέση στο ήδη όπως είπε «περιορισμένο» 2o πάρκινγκ της βουλής.

«Το συγκεκριμένο όχημα έφερε πινακίδα ΕΟΟΕ τύπου αντίκας, όπου δεν περνάει ΚΤΕΟ και δεν έχει τέλη κυκλοφορίας» πρόσθεσε η βουλευτής των ΑΝΕΛ «φωτογραφίζοντας» τον πρώην βουλευτή και εκπρόσωπο Τύπου του ΛΑΟΣ κ. Κ. Αϊβαλιώτη, αλλά χωρίς να αναφέρει το όνομά του. Η ίδια η κ.Χρυσοβελώνη υποστήριξε ότι κατήγγειλε αρχικά το γεγονός αυτό στον πρόεδρο της Βουλής Ε.Μεϊμαράκη τον Σεπτέμβριο του 2012, χωρίς ποτέ να λάβει κάποια απάντηση.

«Θα αιτηθώ και πάλι από τον πρόεδρο της Βουλής να διερευνήσει το θέμα και να δημοσιοποιήσει το όνομα του κατόχου» είπε χαρακτηριστικά η κ.Χρυσοβελώνη, εκφράζοντας την απορία της για την στάση του κ.Μειμαράκη απέναντι στο συγκεκριμένο θέμα

Από την πλευρά της η Βουλή αντέκρουσε τους ισχυρισμούς της βουλευτού .
Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε τους δημοσιογράφους το γραφείο του Προέδρου της Βουλής, δεν έχει διαπιστωθεί και δεν έχει καταγγελθεί μέχρι σήμερα περίπτωση στάθμευσης οχήματος με πλαστές πινακίδες και ότι το όχημα με πινακίδες τύπου ΕΟΟΕ στο οποίο αναφερόταν στην επιστολή της ανήκε πράγματι στον πρώην βουλευτή κ. Αϊβαλιώτη, ο οποίος δεν επαναξελέγη και κλήθηκε να απομακρύνει το αυτοκίνητο, όπως και έπραξε, εντός εύλογου χρονικού διαστήματος.

Η Βουλή καθιστά σαφές επίσης ότι οι πινακίδες τύπου ΕΟΟΕ δεν είναι πλαστές και τις χορηγεί σε παλαιά αυτοκίνητα- αντίκες η ΦΙΛΠΑ. Ο κ. Αϊβαλιώτης επίσης από την πλευρά του, διέψευσε κατηγορηματικά, μιλώντας στο Σταρ ότι έχει βάση η καταγγελία της κ. Χρυσοβελώνη και διευκρίνισε ότι απλώς έχει στην κατοχή του ένα παλιό («ιστορικό» αυτοκίνητο) με τις πινακίδες που προβλέπει ο Νόμος και ότι δεν μπορεί να γίνει ο παραμικρός συσχετισμός με την περίπτωση Λιάπη, όπως άφησε να εννοη��εί κατά τον ίδιο η βουλευτής. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «ένα παλιό σαραβαλάκι μου με παλιές λιμουζίνες προφανώς εμπό��ιζε να παρκάρει τη λιμουζίνα της η βουλευτής των ΑΝΕΛ< Ανακοίνωσε μάλιστα ότι θα καταθέσει αγωγή κατά της κ. Χρυσοβελώνη. Περισσότερα στο δελτίο ειδήσεων του του Σταρ το βράδυ...