Μέχρι τις 18:00 είναι ανοιχτά σήμερα τα εμπορικά καταστήματα, με την αγορά να κινείται σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς και τους κ��ταναλωτές να κάνουν τις γιορτινές αγορές με… περιορισμούς.

Εκτός από σήμερα, τα μαγαζιά θα είναι ανοικτά και την επόμενη Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου, ενώ μόνο η Βαρβάκειος Αγορά θα περιμένει το κοινό και την μεθεπόμενη Κυριακή, 29 του μήνα.

Ο κόσμος βρέθηκε ακόμα μία φορά στους εμπορικούς δρόμους, κυρίως για έρευνα αγοράς, αφού λεφτά δεν περισσεύουν και το δώρο των Χριστουγέννων δεν έχει καταβληθεί, σε όσους, φυσικά, το παίρνουν ακόμα.

Μικρής έκτασης ένταση είχαμε στην Πάτρα, καθώς πολυεθνική επιχείρηση αποφάσισε να ανοίξει παρά την αντίθεση απόφαση του εμπορικού συλλόγου της πόλης, ενώ στο Ηράκλειο Κρήτης έχουν προγραμματιστεί συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.

Θυμίζουμε πως από την Δευτέρα που μας πέρασε τέθηκε σε ισχύ το εορταστικό ωράριο (Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 21:00, Σάββατο 09:00 – 18:00).

Την παραμονή των Χριστουγέννων και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς τα καταστήματα θα είναι ανοικτά από τις 9:00 μέχρι τις 18:00, ενώ την Τετάρτη 25 και Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου και την Τετάρτη 1 και την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου θα παραμείνουν κλειστά.