Για «εκπρόσωπους του κανενός και φορείς του “τίποτε”» έκανε λόγο ο Ανδρέας Λοβέρδος φωτογραφίζοντας -χωρίς να την κατονομάσει- την «Κίνηση των 58».

«Οσοι με εκβιασμούς, με αντιπροσώπους, με ψευδοαντιπροσώπους, με φορείς του "τίποτε", με εκφραστές του "κανενός", προσπαθούν να μας πουν ότι γίναμε περισσότεροι, τους διαφεύγει ότι λείπει ο κόσμος από αυτό» τόνισε ε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα και πρόσθεσε: «Ο κόσμος θέλει κάτι ειλικρινές που να τον αφορά και που να μην αφορά πώς θα διασώσουμε κάποιους και πόσους ψήφους θα πάρουμε».

Ο κ. Λοβέρδος αναφέρθηκε σε κάποιους αυτόκλητους ενδιάμεσους «που θέλουν να μιλάμε δια αντιπροσώπου» και οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν «την οργή του κόσμου», ενώ υποστήριξε ότι θα πρέπει να αναλάβουν πρωτοβουλίες όσοι βρίσκονται χρόνια στον χώρο της Κεντροαριστεράς.

Τέλος, ο κ. Λοβέρδος εξαπέλυσε επίθεση και στον υφυπουργό Ανάπτυξης Θανάση Σκορδά τον οποίο κατηγόρησε ότι το καλοκαίρι άνοιξε μόνος του το θέμα των πλειστηριασμών χωρίς να υπάρχει στη συμφωνία με την τρόικα.