​Καυγάς ξέσπασε σε επιτροπή της Βουλής ανάμεσα στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Κυριαζίδη με αφορμή τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης για την κύρωση της σύμβασης του ΟΗΕ κατά των βασανιστηρίων και άλλων μορφών σκληρής ή ταπεινωτικής μεταχείρισης.

Όλα άρχισαν όταν ο βουλευτής της ΝΔ επέκρινε ακραίες συμπεριφορές στα συλλαλητήρια για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ και την κ.Κωνσταντοπούλου ότι προστατεύουν τέτοιες πράξεις.

Άμεση ήταν η αντίδραση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία επιτέθηκε φραστικά στον κ.Κυριαζίδη, κατηγορώντας τον ότι, με την βουλευτική του ιδιότητα, καλύπτει παραβατικές συμπεριφορές αστυνομικών.

«Κύριε Κυριαζίδη διαπράξατε μείζον ολίσθημα επιτελώντας έργο υπεράσπισης αστυνομικών, οι οποίοι οφείλουν να ελεγχθούν από τη Δικαιοσύνη για τη συμπεριφορά τους» είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντέτεινε ότι η δική της ασφάλεια κινδυνεύει περισσότερο από αστυνομικούς και αυτό έχει αποδειχθεί και ιατρικά, όπως είπε, με αποτέλεσμα κάποιοι βουλευτές να αντιδράσουν με ειρωνικό τρόπο.

Τότε ένας βουλευτής σχολίασε πως η ιατρική γνωμάτευση ήταν σίγουρα από «ψυχίατρο», ενώ κάποιος άλλος φώναξε ειρωνικά «βοήθεια», ενώ άλλος φρόντισε να υπενθυμίσει πως στην άρση ασυλίας του Πάνου Καμμένου για την προτροπή σε λιντσάρισμα του Χρήστου Πάχτα δεν ψήφισε «παρών».