Σε νέο «σόου» επιδόθηκε ο Ηλίας Κασιδιάρης στη Βουλή, οποίος απέδωσε ούτε λίγο ούτε πολύ στις δημοσκοπήσεις τις πρόσφατες εξελίξεις, σχετικά με τις νέες έρευνες για τη δράση της.

Ο Η. Κασιδιάρης κατηγόρησε «τα παπαγαλάκια του δικαστικού ρεπορτάζ» και τα ΜΜΕ και έκανε λόγο για «νέα σκευωρία κατά της ΧΑ γιατί βλέπετε ότι ανεβαίνει». Δεν ήταν όμως η μοναδική φορά κατά την οποία μίλησε για «σκευω��ία». Λίγο αργότερα υποστήριξε ότι «στήνεται νέα σκευωρία εις βάρος μας δήθεν για προπαρασκευαστικές ενέργειες, για δήθεν κατάλυση του πολιτεύματος. Και έχετε βγάλει ακόμα και ημερομηνίες» ανέφερε, ενώ πρόσθεσε: «θα κάνετε ρεβεγιόν μην φοβάστε».

Για τη σκοπιμότητα της έρευνας, ισχυρίσθηκε ότι ο μοναδικός στόχος είναι να μειωθεί η δύναμη του κόμματος, «γιατί στις επόμενες ευρωεκλογές. η Χρυσή Αυγή θα είναι πρώτο κόμμα, στις δημοτικές θα εκλέξουμε δημάρχους».

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, απευθυνόμενος στους βουλευτές της ΝΔ, εξαπέλυσε επίθεση στον πρωθυπουργό κ. Α. Σαμαρά: «Ο πρωθυπουργός σας ξεδιάντροπα έλεγε παντού θα τους συνθλίψω θα τους ρίξω κάτω από το 2%».

Επίθεση εξαπέλυσε όμως και στη Δικαιοσύνη καταγγέλλοντας «όσους δικαστικούς κρίνουν με βάση ιδεοληψίες»

Ο Η. Κασιδιάρης υποστήριξε επίσης ότι «σε όλο το υλικό που κάνετε πλύση εγκεφάλους τους Έλληνες δεν υπάρχει ούτε μια παράνομη πράξη» (!) και πρόσθεσε: «Υποδείξτε μας ειδάλλως πάψτε να συκοφαντείτε»…