​Στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Στον ενικό» διασταύρωσαν τα ξίφη τους ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομία και το ευρώ.

Μετά από τα αποτελέσματα της έρευνας της ΓΣΕΕ ότι η ανεργία έχει αυξηθεί κατά 200% από το 2009 η συζήτηση «φούντωσε» ανάμεσα στην Α. Ασημακοπούλου της ΝΔ και τον Π. Σκουρλέτη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο δημοσιογράφος του STAR, Γιώργος Κουβαράς ρώτησε τον κύριο Σκουρλέτη του ΣΥΡΙΖΑ πώς θα αλλάξουμε την πραγματικότητα της Ελλάδας, κι εκείνος απάντησε:

«Για μένα ρεαλιστικό είναι να μην καίγονται άνθρωποι, να έχουν φάρμακα, να πηγαίνουν στα σχολεία…»

Στη συνέχεια ο Νίκος Χατζηνικολάου έδωσε τον λόγο στον εκπρόσωπο τύπου του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Κωνσταντινόπουλο, και τον ρώτησε για τους στόχους που έχει το κόμμα του ώστε να φύγουμε από το ΔΝΤ και από αυτή την δύσκολη πραγματικότητα που βιώνουμε.

Εκείνος απάντησε: «Δυο είναι οι λύσεις. Η μια είναι όταν θα τελειώσει το Μνημόνιο να πάμε σε άλλο Μνημόνιο και θα δανειστούμε και η άλλη λύση είναι να βγούμε στις αγορές».

Τότε είναι που ο Νίκος Χατζηνικολάου «βγήκε από τα ρούχα του» όπως χαρακτηριστικά είπε και τόνισε: «Μα εγώ σας ρώτησα αυτό σας ρώτησα; Πως θα ξαναδανειστούμε; Σας ρωτώ από πού θα έρθει η ανάπτυξη!»

ΔΕΙΤΕ ένα απόσπασμα από την εκπομπή…