Την εικόνα του Ηλία Κασιδιάρη να παριστάνει τον … Ράμπο, κρατώντας ένα τροποποιημένο τυφέκιο καλάσνικοφ με σφαίρες (από όπλο BCK) ικανές να πλήξουν στόχους σε μεγάλη απόσταση και να σημαδεύει άγνωστο στόχο δημοσιεύει εφημερίδα. Το συγκεκριμένο όπλο μάλιστα είναι νέας γενιάς και μπορεί επάνω του να τοποθετηθεί και διόπτρα για νυχτερινή σκόπευση.

Ακόμη, σε βίντεο που φέρεται να έχει περιέλθει από τα χέρια της Αντιτρομοκρατικής σε αυτά των ε��ετών-ανακριτριών, που χειρίζονται το ποινικό σκέλος της υπόθεσης της ΧΑ, καταγράφεται ορκωμοσία νέων μελών της οργάνωσης σε γραφεία του κόμματος, στα πρότυπα των ναζιστικών οργανώσεων του Αδόλφου Χίτλερ.

Ο χρυσαυγίτης βουλευτής που στέκεται σε θέση βολής με όπλο ανέφερε ειρωνικά μιλώντας το Σάββατο στη Βουλή, στην παρέμβασή του κατά τη συζήτηση επί του προϋπολογισμού : «Χαιρετώ τους συναδέλφους, έρχομαι από το Αφγανιστάν...».

Από την μεριά της, η Χρυσή Αυγή τονίζει ότι πρόκειται για μια φωτογραφία από παλαιό λογαριασμό του βουλευτή της ΧΑ στο facebook, ενώ μάλιστα περηφανεύεται πως «η συγκεκριμένη φώτο είχε αναρτηθεί πριν κάποια χρόνια και είχε κάνει πάνω από 1000 like μέσα σε μία ημέρα».
kasidiaris_5.jpg
Στο κείμενο στην ιστοσελίδα της ΧΑ αναφέρεται συγκεκριμένα:

«"Συνταρακτικές αποκαλύψεις" έκανε σήμερα πάλι το "'Εθνος" για το υπερόπλο του Ηλία Κασιδιάρη (οπλοπολυβόλο RPK σύμφωνα με τους έγκυρους αναλυτές Ψαρά και Μπιντέλα).

»Για όσους δεν παρακολούθησαν ειδήσεις απόψε, επαναλαμβάνουμε ότι η ναυαρχίδα του Μπόμπολα και όλα τα τσοντοκάναλα δημοσίευσαν φωτογραφία από παλαιότερο λογαριασμό του Ηλία Κασιδιάρη στο facebook με το όπλο που κρατά (η συγκεκριμένη φώτο είχε αναρτηθεί πριν κάποια χρόνια και είχε κάνει πάνω από 1000 like μέσα σε μία ημέρα...)».

»Για τους αδαείς των ΜΜΕ που πλάθουν σενάρια σημειώνουμε ότι το συγκεκριμένο όπλο είναι νόμιμο (δεν είναι kalashnikov, αλλά saiga 410) δεν είναι πολεμικό, αλλά ανήκει στην κατηγορία των κυνηγετικών και οποιοσδήποτε μπορεί να το προμηθευτεί με την ανάλογη άδεια κατοχής».

Ο πόλεμος εντυπώσεων λόγω παντελούς έλλειψης στοιχείων συνεχίζεται...».