«Καταπέλτης» αναμένεται να είναι σύμφωνα με πληροφορίες τα στοιχεία για τη δράση της Χρυσής Αυγής που έχουν στα χέρια τους οι ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου, ύστερα από τις έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας της ΕΛΑΣ.

Οι ανακρίτριες φέρονται να εξετάζουν και τα στοιχεία από τον σκληρό εξωτερικό δίσκο ηλεκτρονικού υπολογιστή με τεράστιο όγκο δεδομένων , όπως επίσης στικάκια και στοιχεία ανάκτησης σβησμένων αρχείων από τους συγκεκριμένους υπολογιστές.

Μεταξύ αυτών φέρεται να συμπεριλαμβάνονται άλλα δύο βίντεο με ιδιαίτερα σημαντικά ενοχοποιητικά στοιχεία, τα οποία συμπεριελήφθησαν στην δικογραφία για τη Χρυσή Αυγή. Στο επίμαχο υλικό συμπεριλαμβάνεται βίντεο από ορκωμοσία νέων μελών της οργάνωσης, αλλά και άλλο βίντεο από εκπαίδευση νέων μελών με πραγματικά όπλα, με τη συμμετοχή βουλευτή της Χρυσής Αυγής!

Αυτός φαίνεται να είναι και ο λόγος (επειδή απαιτείται χρόνος για τη εξέτασή τους) για τον οποίο οι ανακρίτριες ζήτησαν την αναβολή των απολογιών των τριών κατηγορούμενων βουλευτών της Χρυσής Αυγής Μπούκουρα, Ηλιόπουλου και Γερμενή.