Δώρο τη … διαγραφή του έκανε η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ στον εορτάζοντα σήμερα Γ.Γ. της ΓΣΕΕ και πρόεδρο της συνδικαλιστικής παράταξης της ΔΑΚΕ στον ιδιωτικό τομέα, Νίκο Κιουτσούκη!

Αιτία η προτροπή της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα στους βουλευτές της ΝΔ, με επιστολή της, να καταψηφίσουν τον προϋπολογισμό. Ενέργεια για την οποία παραπέμφθηκε ως επικεφαλής της συνδικαλιστικής παράταξης στην Επιτροπή Δεοντολογίας, η οποία συνεδρίασε σήμερα και αποφάσισε τη διαγραφή του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Κιουτσούκης είχε διαγραφεί και στο παρελθόν, μετά από επεισόδια που είχαν σημειωθεί έξω από τα κεντρικά γραφεία της ΝΔ, όταν ο ίδιος και άλλοι «γαλάζιοι» συνδικαλιστές διαμαρτύρονταν για τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης Παπαδήμου, με τη στήριξη και της ΝΔ.

Είχε επιστρέψει όμως κατά τη σύνοδο της Πολιτικής Επιτροπής στη ΝΔ, στην οποία ο ίδιος ο κ. Σαμαράς είχε ανακοινώσει ότι αίρονται οι διαγραφές στελεχών του κόμματος που είχαν επιβληθεί λόγω της συνδικαλιστικής τους δράσης. Αυτή τη φορά όμως η συνδικαλιστική ιδιότητα «έκαψε» για δεύτερη φορά τον κ. Κιουτσούκη…