Έχουν χάσει τον ύπνο τους οι Έλληνες βουλευτές εξαιτίας του προϋπολογισμού…. Ξημεροβραδιάζονται στα…. όνειρα τους στην βουλή για να έχεις ΕΣΥ ένα καλύτερο αύριο ! Είναι τέτοιος ο πόνος των Ελλήνων πολιτικών που με το που βλέπουν τα έδρανα του κοινοβουλίου τους πιάνει πανικός και την κάνουν …. για τριήμερο όπως έκαναν πάλι σήμερα!

Για ακόμη μια μέρα, στην Ολομέλεια όπου συζητείται ο κρατικός προϋπολογισμός για το 2014, στην κορυφαία κοινοβουλευτική διαδικασία, βρίσκονται λιγότεροι από 10 βουλευτές, και αυτοί διάσπαρτοι για να έχουν την ψευδαίσθηση ότι δεν είναι μόνοι τους στο κοινοβούλιο… ενώ οι υπόλοιποι πήγαν για ανάψουν κεριά στον Άγιο Νικόλαο για να βγει η χώρα από την κρίση!

Θυσία γίνονται οι Έλληνες βουλευτές για τον μισθό, την σύνταξη, τα επιδόματα, την υγεία και την παιδεία σου φορολογούμενε …. Σφύζουν από ζωή οι συνεδριάσεις των κοινοβουλευτικών επιτροπών, εκεί δηλαδή που πέφτει χοντρό το χρήμα, σε όσους συμμετέχουν (75 ευρώ την φορά) για να έχει αυτή η χώρα μέλλον!

vouli.jpgvouli5.jpg


vouli`2.jpg

Αντιθέτως, νεκρική σιγή στην Ολομέλεια! Αδιάψευστος μάρτυρας οι φωτογραφίες από το Κοινοβούλιο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.Με αυτόν τον τρόπο, βλέπετε, «πενθούν» οι Έλληνες βουλευτές τα χαμένα εισοδήματα του ελληνικού λαού, για αυτό και αφήνουν τον κρατικό προϋπολογισμό στον.... αυτόματο πιλότο!!!!

Ας μην ξεχνάμε τέλος πως έρχονται Χριστούγεννα, οπότε είναι λογικό και οι εκπρόσωποι του ελληνικού λαού να θέλουν να κάνουν τα ψώνια τους …. και τα ταξιδάκια τους! !!!!!