​Πρώτη δημοσίευση:10:49

«Ντου» στα σπίτια τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής έχει κάνει η αντιτρομοκρατική υπηρεσία μετά από εισαγγελική παραγγελία

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άντρες της αντιτρομοκρατικής "ξεσκονίζουν" τις οικίες των κκ Ηλιόπουλου, Γερμενή και Μπούκουρα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δύο έρευνες γίνονται στα σπίτια των κυρίων Ηλιόπουλου και Γερμενή στην Ραφήνα και μια έρευνα διεξάγεται στην Κόρινθο στην οικία ��ου κ.Μπούκουρα.

Οι έρευνες γίνονται, σύμφωνα με πληροφορίες, προκειμένου να συλλέξουν περαιτέρω στοιχεία που να σχετίζονται με τις κατηγορίες που τους βαρύνουν.

Εν τω μεταξύ, το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου αναμένεται να απολογηθούν ενώπιον των ανακριτών οι τρεις βουλευτές της Χ.Α., στους οποίους αποδίδονται οι κατηγορίες της συγκρότησης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση και των οποίων έχει αρθεί η ασυλία.

Χρυσή Αυγή: Η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά προσπαθεί με άθλια μέσα να μας εξευτελίσει

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η Χρυσή Αυγή με αφορμή τους ελέγχους της αντιτρομοκρατικής στα σπίτια των βουλευτών της.

«Εξευτέλισε κάθε έννοια συνταγματικής νομιμότητας η χούντα Βεν��ζέλου-Σαμαρά, η οποία διέταξε έφοδο της ασφάλειας στις οικείες των βουλευτών Γερμενή, Μπούκουρα και Ηλιόπουλου» αναφέρει σε ανακοίνωση του το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου, τονίζοντας πως «δεν υπάρχει κανένα επιβαρυντικό στοιχείο εις βάρος της Χρυσής Αυγής».

«Προσπαθούν με τέτοια άθλια μέσα να μας τρομοκρατήσουν. Η σύζυγος του βουλευτή Ηλιόπουλου, η οποία είναι έτοιμη να γεννήσει εντός των ημερών, υπέστη σοκ και χωρίς κανένα σεβασμό η χούντα του μνημονίου την πέταξε έξω από την οικεία της. Ομοίως και ο βουλευτής Γερμενής έχει μια κόρη 2 ετών και ο Συναγωνιστής Μπούκουρας 3 ανήλικα παιδιά, το μικρότερο των οποίων 3 ετών, τα οποία αυτήν την στιγμή βιώνουν το χειρότερο κλίμα τρομοκρατίας» καταλήγει η ανακοίνωση