Έντονο άρωμα σούβλας είχαν οι εκδηλώσεις της 71η επετείου για την ανατίναξη της γέφυρας στο Γοργοπόταμο, το πρωί της Κυριακής! Εκτός από τα αντιμνημονιακά συνθήματα των Συριζαίων διαδηλωτών που βρέθηκαν εκεί, την έντονη βροχόπτωση και τα μηνύματα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Α.Τσίπρα και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρ.Σταϊκούρα αίσθηση έκαναν και τα…… ντόπια εντεράκια!!

Σε μια προσπάθεια «προσωρινής ανακωχής», ο κ.Σταϊκούρας μάλιστα προσέφερε φρέσκο κοκορετσάκι στον Αλέξη Τσίπρα! Αν και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν το έφαγε live στον Γοργοπόταμο, το πήρε πακέτο και το απόλαυσε αργότερα. Αργότερα ενημέρωσε μάλιστα τον Σταϊκούρα ότι το ... τσάκισε!!!

«Έλα να σας κεράσουμε ένα κοκορέτσι, δικής μας παραγωγής» είπε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Χρ. Σταϊκούρ��ς στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Τσίπρα μετά το τέλος της εκδήλωσης για τον Γοργοπόταμο.

«Ευχαριστώ πολύ, θα το ήθελα, αλλά βιάζομαι» ήταν η απάντηση του κ. Τσίπρα, ο οποίος όντως βιαζόταν για να προλάβει να ψηφίσει στο Τεχνικό Επιμελητήριο.
Το κοκορέτσι όμως ήταν πειρασμός και όταν ο κ. Σταϊκούρας προσφέρθηκε να του το κάνει... πακέτο, ο κ. Τσίπρας το αποδέχθηκε ευχαρίστως.
Σύμφωνα με το Βήμα, εκτός από την τροπολογία για τα φάρμακα, υπήρξε και συνέχεια στο θέμα ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ την Τετάρτη το μεσημέρι.
Πιο συγκεκριμένα, όταν ο κ.Τσίπρας συνάντησε τυχαία τον κ. Σταϊκούρα στο περιστύλιο, του άπλωσε το χέρι για να τον χαιρετήσει και του είπε: «Ευχαριστώ για άλλη μία φορά για το κοκορέτσι. Ήταν θαυμάσιο. Το... τσάκισα...»