Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με ανακοίνωσή τους στον υπουργό Υγείας Ά. Γεωργιάδη, ύστερα από την απόρριψη του αιτήματος άρσης ασυλίας του από τη Βουλή, λόγω μήνυσης που του είχε υποβάλλει ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες χρησιμοποιούν βαρείς χαρακτηρισμούς και υποστηρίζουν στην ανακοίνωσή τους:

«Σήμερα, ο υπουργός Υγείας Σπύρος - Άδωνις Γεωργιάδης εκτός από το νέο ρεσιτάλ δειλίας και ψεύδους προέβη και σε απόπειρα απάτης επί δικαστηρίω.

Συγκεκριμένα, σήμερα ο Σπύρος - Άδωνις Γεωργιάδης ζήτησε από το σώμα να μην προβεί σε άρση της βουλευτικής του ασυλίας, ώστε να μην εκδικαστεί η μήνυση που του έχει υποβάλλει ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος.

Ο ίδιος άνθρωπος όμως, κατά την πρόσφατη εκδίκαση της αγωγής του Πάνου Καμμένου για την ίδια υπόθεση, ζήτησε γραπτώς από το δικαστήριο να μην εκδώσει απόφαση, διότι εκκρεμούσε η ποινική διερεύνηση της υπόθεσης! Την οποία σήμερα επιχειρεί να παρεμποδίσει επικαλούμενος την βουλευτική του ασυλία!

Επιπλέον, ο ίδιος άνθρωπος εξαπάτησε το Κοινοβούλιο υποστηρίζοντας ότι “δεν καταθέτει αγωγές”, ενώ έχει καταθέσει αγωγή κατά του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου!”.