Νέα κόντρα ξέσπασε στον ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Τατσόπουλου και της εφημερίδας «Αυγή», με αφορμή άρθρο που δημοσιεύτηκε με την υπογραφή του Γιώργου Ανανδρανιστάκη.

«Ορισμένοι στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς φαίνεται, είναι φανατικοί οπαδοί της θεωρίας ‘Και την πίτα ολάκερη και το σκύλο χορτάτο’, τουτέστιν ΚΑΙ να μ��ν με διαγράψουν ΚΑΙ να φύγω μόνος μου», έγραψε πριν από λίγη ώρα στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο κ. Τατσόπουλος, κάνοντας λόγο για «ένα ακόμη ηλίθιο» άρθρο και για «πόλεμο νεύρων» εναντίον του.

petrosss.jpg

«Προχτές ο Μουλόπουλος, χτες ο Καρτερός, σήμερα ο Ανανδρανιστάκης. Τους πληροφορώ ότι ματαιοπονούν. Αφού τους υπενθυμίσω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να με διαγράψει από την κοινοβουλευτική του ομάδα όποτε και αν το θελήσει, τους διαβεβαιώνω επίσης ότι ΑΝ φύγω μόνος μου, θα φύγω όταν το κρίνω εγώ και όχι όταν το κρίνουν εκείνοι. Τα παιχνιδάκια περιττεύουν», πρόσθεσε ο κ. Τατσόπουλος.

Υπενθυμίζουμε πως πριν λίγες ημέρες ο κ. Τατσόπουλος έγινε μαλλιά κουβάρια με τον Β.Μουλόπουλο . Μάλιστα το θέμα πήρε τέτοια έκταση, που οι τόνοι έπεσαν μόνο μετά την παρέμβαση του προέδρου του κόμματος, Αλ Τσίπρα.