Σκληρή απάντηση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς έδωσε με ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ στον Άδωνι Γεωργιάδη και στα όσα καταλογίζει στην αξιωματική αντιπολίτευση για το θέμα των φαρμάκων.

Η Κουμουνδούρου αποκαλεί τον υπουργό Υγείας «ντίλερ των πολυεθνικών», ενώ τονίζει ότι «παριστάνει τον προστάτη των ασφαλισμένων με επικοινωνιακούς αντιπερισπασμούς».

«Οι αήθεις επιθέσεις του υπουργού Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη στον ΣΥΡΙΖΑ δεν μας εκπλήσσουν. Είναι άλλος ένας αποτυχημένος επικοινωνιακός αντιπερισπασμός με στόχο να αντιμετωπίσει την κοινωνική κατακραυγή για τις άθλιες πολιτικές στο χώρο της υγείας, για το κλείσιμο υγειονομικών μονάδων και την αυξανόμενη επιβάρυνση των ασφαλισμένων» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ!

Παράλληλα, κατηγορεί το υπουργείο Υγείας ότι εξυπηρετεί «την άλωση της ελληνικής αγοράς από μεγάλες πολυεθνικές γενοσήμων, που θα ισοπεδώσουν την ελληνική φαρμακοβιομηχανία».

Καταλήγοντας, ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι θα σταθεί εμπόδιο στα «καταστροφικά σχέδια της κυβέρνησης», στηρίζοντας τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων του ΕΟΠΥΥ.

BINTEO STAR