«Κόκκινο πανί» αποτελεί ο Άδωνις Γεωργιάδης για τους γιατρούς, κάτι που αποδείχθηκε για άλλη μια φορά περίτρανα σε ομιλία του στη συνέλευση του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά.

Ο υπουργός Υγείας έγινε δέκτης αποδοκιμασιών και γιουχαϊσμάτων, με τον πρόεδρο του ΙΣΠ Βαρβάρα Ανεμοδουρά, μάλιστα, να καταχειροκροτείται όταν αναφέρθηκε σε «προκλητικές μεθοδεύσεις του υπουργείου Υγείας».

Ο ίδιος, παρά τις αποδοκιμασίες και τα σχόλια, πήρε το λόγο για να δεχθεί... νέες αποδοκιμασίες όταν αναφέρθηκε (για ακόμη μία φορά) στο σύστημα Υγείας του Καζακστάν.

«Στο Καζακστάν μαζί με τους άλλους υπουργούς Υγείας…» ξεκίνησε να λέει ο υπουργός Υγείας για να δεχθεί αποδοκιμασίες και ειρωνείες από το πλήθος. «Μπράβο, μπράβο, χειροκροτήστε ειρωνικά. Φαντάζομαι έχετε ακούσει κάτι για τη διακήρυξη του 1978 στο Καζακστάν για την πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας, ε; Εσείς τα ξέρετε όλα, οι άλλοι δεν ξέρουν τίποτα στον πλανήτη»! Παράλληλα, ένας γιατρός ακούστηκε να φωνάζει «δεν θα σου περάσει»!

Στη συνέχιεα, κάποιος άλλος γιατρός καταφέρθηκε εναντίον του κ. Γεωργιάδη, ο οποίος εκνευρισμένος αποκρίθηκε: «Γιατί μου μιλάτε έτσι κύριε; Σας έδωσα εγώ κανένα δικαίωμα;». «Εδώ τα πράγματα είναι σοβαρά. Να μιλήσουμε για κάτι σοβαρό» αποκρίθηκε σε έντονο ύφος ο γιατρός, με τον κ. Γεωργιάδη να έχει… φουντώσει: «Δεν σας επιτρέπω. Δεν σας ξέρω από χθες και δε σας επιτρέπω! Για να είμαστε συνεννοημένοι».