Νέα επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για «υποτιθέμενες διαπραγματεύσεις» που θα καταλήξουν σε «νέο ξαφνικό θάνατο δημόσιου φορέα».

«Οι υποτιθέμενες διαπραγματεύσεις με την τρόικα και οι υπερήφανες κραυγές πως δεν θα υπάρξουν νέα μετρά καταλήγουν σε ένα νέο ξαφνικό θάνατο δημόσιου φορέα για να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των δανειστών για νέες απολύσεις. Την ίδια στιγμή, δρομολογείται η άρση της απαγόρευσης των πλειστηριασμών, ενώ η νέα φορολογία για τα ακίνητα αποτελεί την μεγαλύτερη φοροεπιδρομή που έχει γνωρίσει η ελληνική κοινωνία, καθώς οδηγεί στη δήμευση της ακίνητης περιουσίας για ένα μεγάλο μέρος συμπολιτών μας» αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το αδιέξοδο των μνημονιακών πολιτικών, η διάλυση της οικονομίας και η κοινωνική ισοπέδωση έχουν αναδειχτεί σε όλες τους τις διαστάσεις και καμιά πλέον επικοινωνιακή προσπάθεια εκ μέρους της αδύναμης και πολιτικά απονομιμοποιημένης κυβέρνησης δεν μπορεί να σκεπάσει την τραγική πραγματικότητα. Ο πολιτικός χρόνος της κυβέρνησης τελειώνει τάχιστα και όσο πιο γρήγορα ανατραπεί, τόσο το καλύτερο για τον τόπο και το λαό μας» καταλήγει η Κουμουνδούρου.