Στο πλευρό των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος έδωσε το πα��ών στη συγκέντρωσή τους έξω από το κτήριο του υπουργείου.

Οι διαδηλώτριες υποδέχτηκαν με θέρμη τον κ.Τσίπρα, ο οποίος συνομίλησε μαζί τους και τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ συμπαραστέκεται στον «δίκαιο και έντιμο αγώνα που δίνουν».

«Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω πως κοντοζυγώνει η ώρα που αντί να καθαρίζετε τα γραφεία τους, θα καθαρίζετε την τρόικα και την κλεπτοκρατία από όλη τη χώρα», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρους του ΣΥΡΙΖΑ και καταχειροκροτήθηκε .

Οι καθαρίστριες κατήγγειλαν ότι δεν τους επετράπη να ανέβουν στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών για να επιδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας, με τον κ. Τσίπρα να σχολιάζει: «Δεν έχουν χρόνο, έχουν την τρόικα πάνω».

«Ήρθαμε για να καταγγείλουμε τη στάση της κυβέρνησης που αρνούνται να σας συναντήσουν. Έχουν πολλή δουλειά για να υλοποιούν τις εντολές της τρόικας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε πως ο κόμπος έχει φθάσει στο χτένι, τονίζοντας πως στα πρόσωπα των συγκεντρωμένων γυναικών βλέπει τα πρόσωπα χιλιάδων Ελλήνων που βρίσκονται σε εξαθλίωση, την ίδια στιγμή που κάποιοι συνεχίζουν να κερδίζουν.

Βίντεο STAR εκπομπή Live U -ΦΩΤΟ Eurokinissi