Νέα αιμοδοσία μόνο για Έλληνες διοργανώνει η Χρυσή Αυγή, όπως εμμέσως αλλά πολύ σαφώς αφήνει να εννοηθεί σε ανακοίνωσή της.

Η αιμοδοσία θα διοργανωθεί το ερχόμενο Σάββατο 23 Νοεμβρίου στις 10 το πρωί σε δύο Τοπικές Οργανώσεις: στην Τ.Ο. Β. Προαστίων, Λ. Ηρακλείου 420, όπου έγινε πριν από λίγες εβδομάδες η αποτρόπαια διπλή δολοφονία των δύο μελών της Χρυσής Αυγής, και στην Τ.Ο. Αθηνών, Δηλιγιάννη 50 στο σταθμό Λαρίσης.

«Μέλη και φίλοι της Χρυσής Αυγής αλλά και οποιοσδήποτε συμπατριώτης μας το επιθυμεί, μπορεί να προσφέρει λίγα λεπτά από το χρόνο του για να δώσει ζωή σε Έλληνες που έχουν ανάγκη» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής, η οποία διευκρινίζει ότι στις δύο Τοπικές Οργανώσεις , θα βρίσκονται κινητές μονάδες δημοσίων νοσοκομείων.

«Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή καλεί τα μέλη, τους φίλους και υποστηρικτές του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος να δώσουν το παρόν στις δύο Τοπικές Οργανώσεις, πλαισιώνοντας την κοινωνική δράση του Κινήματος. Η συμμετοχή μας στην αιμοδοσία, δίνει ζωή!» καταλήγει η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής.