«Εάν υπάρξει συνεργασία με ΑΝΕΛ θα αποχωρήσω από τον ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε ευθέως ο βουλευτής του κόμματος Πέτρος Τατσόπουλος στο δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, παρά τη συμβιβαστική διάθεση που έδειξε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνεδρίαση της ΚΟ σήμερα, για το ζήτημα της κόντρας του με τον Β. Μουλόπουλο.

Ο κ. Τατσόπουλος υπέδειξε σαν μόνη κυβερνητική διέξοδο την προσέγγιση με την ΔΗΜΑΡ και τμήμα του ΠΑΣΟΚ, ενώ ανέφερε ότι εάν ��εν είχε την κάλυψη της ηγεσίας κατά τη σημερινή συνεδρίαση της ΚΟ θα αποχωρούσε από τον ΣΥΡΙΖΑ με δική του πρωτοβουλία, χωρίς μάλιστα να παραδώσει τη βουλευτική του έδρα, αφού «ο ΣΥΡΙΖΑ και όχι ο ίδιος θα είχε προδώσει τις αρχές του.

Υποστήριξε πάντως πως κανείς από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ δεν μιλάει για συνεργασία με το κόμμα του κ. Καμμένου, ενώ και από την πλευρά ΑΝΕΛ, όπως ανέφερε, μόνο ο κ. Μαριάς μιλάει για συνεργασία.

Ο κ. Τατσόπουλος άσκησε κριτική στον κ. Μουλόπουλο για την εναντίον του επίθεση με άρθρο του στην «Αυγή», όπου μεταξύ άλλων γινόταν λόγος για … «βιζιτού» και «γελωτοποιό», ενώ για τον ισχυρισμό ότι επρόκειτο για ένα σατιρικό κείμενο, σχολίασε: «Μόνο σατιρικό κείμενο δεν είναι, είναι του επιπέδου Μπουρνέλη,τη δεκαετία του ‘ 80».

Όπως συμπλήρωσε ένα άλλο γεγονός που τον «έβγαλε από τα ρούχα του» ήταν «όταν 6 μήνες πριν έγινε προσπάθεια από τη Χρυσή Αυγή να ποινικοποιηθεί μία πολιτική δίωξη εναντίον μου που κατέπεσε με την ψήφο όλων των άλλων κομμάτων στη Βουλή για να του ασκήσει κριτική ο κ. Μουλόπουλος για «ξέπλυμα» της Χρυσής Αυ��ής. «Πάει πολύ να με στοχοποιήσει ο οποιοσδήποτε κ. Μουλόπουλος. Πέρα από κατάφωρη αδικία είναι διαστρέβλωση της πολιτικής μου σκέψης» τόνισε.

Διερωτήθηκε επίσης εάν ο κ. Μουλόπουλος ήταν «αργυρώνητος» μόνο και μόνο επειδή εργαζόταν ως επιτελικό στέλεχος σε συγκεκριμένο ΜΜΕ, αλλά απάντησε σε σχετική ερώτηση ότι δεν πιστεύει πως τον έβαλε κάποιος άλλος από τον ΣΥΡΙΖΑ για να του επιτεθεί.