«Ο ��ουλόπουλος ψελλίζει μισή επανόρθωση στη σημερινή "Αυγή". Κρίμα, Βασίλη. Οπως λένε και στα χωριά μας: Too little, too late». Με αυτά τα λόγια ο κύριος Τατσόπουλος μας προϊδεάζει για όλα όσα αναμένεται να συμβούν σήμερα μεταξύ του ιδίου και του ΣΥΡΙΖΑ, στην κεκλεισμένων των θυρών, συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος μετά την κόντρα του με τον κ.Μουλόπουλο...

petros.jpg

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει δημόσια μέσω Facebook την δυσανασχέτηση με τους χαρακτηρισμούς που εξαπέλυσε εναντίον του ο δημοσιογράφος, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην βουλευτής Επικρατείας του κόμματος Βασίλης Μουλόπουλος και όπως φαίνεται θα κάνει πράξη την αρχική απάντηση του για «μια και μοναδική παράσταση» και «γέλια μέχρι δακρύων».

Ο γραμματέας της ΚΟ Νίκος Βούτσης αναγνώρισε, πριν από λίγες μέρες, ότι «υπάρχει θέμα» με τον Πέτρο Τατσόπουλο, ωστόσο απέκλεισε το ενδεχόμενο να καταφύγει το κόμμα σε καταστατικά μέτρα.

Το κλίμα ωστόσο βάρυνε τα τελευταία 24ωρα καθώς υπήρξαν κείμενα στην «Αυγή» που καυτηρίαζαν τις δηλώσεις Τατσόπουλου -με αποκορύφωμα κείμενο του Β. Μουλόπουλου- όπου μεταξύ άλλων σημείωνε ότι «κάθε κόμμα θα πρέπει να έχει τον γελωτοποιό του. Η ΝΔ έχει τον Αδωνι, το ΠΑΣΟΚ τον Πάγκαλο κι εμείς τον Τατσόπουλο».

Στη σημερινή συνεδρίαση της ΚΟ εκτός από ζητήματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία και την στάση του κόμματος στη Βουλή, θα ακούσουμε όπως φαίνεται και το τελευταίο χειροκρότημα από τον ΣΥΡΙΖΑ στον Πέτρο Τατσόπουλο...