«Έγκλημα» χαρακτήρισε την «κυβέρνηση Σαμαρά και Βενιζέλου» ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε στο πλαίσιο της περιοδείας του στις Σέρρες.

Ο κ. Καμμένος κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης ότι έχουν υπογράψει για την άρση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας πριν από τις εκλογές και κάλεσε τους βουλευτές της Ν.Δ. «να σταματήσουν να κάνουν τους ήρωες».

Ο κ. Καμμένος επισκέφθηκε το εργοστάσιο ζάχαρης της ΕΒΖ, ενημερώθηκε για τα προβλήματα των εργαζομένων και δήλ��σε ότι πρέπει να καταλογιστούν ποινικές ευθύνες για τα χρέη του εργοστασίου. Όπως είπε, ο ίδιος θα αναζητήσει να βρει τι έγινε με τη μηνυτήρια αναφορά που είχε καταθέσει ο σύλλογος των εργαζομένων το 2011 κατά της πώλησης της ΕΒΖ.

Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο κ. Καμμένος ζήτησε να αποχωρήσει το τηλεοπτικό συνεργείο της ΔΤ, λέγοντας ότι για τους Ανεξάρτητους Ελληνες δεν υπάρχει «Δημόσια Τηλεόραση», υπάρχουν η ΕΡΤ, η ΕΡΤ 3 και η ΕΡΑ. Χαρακτήρισε τη ΔΤ «κυβερνητική τηλεόραση» και αποκάλεσε τον υφυπουργό Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, Π. Καψή, «υπουργό της προπαγάνδας».