Από δύο χωριά, χωριάτες έγιναν για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα ο υπουργός Υγείας Αδ.Γεωργιάδης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ.Δραγασάκης! Η αιτία που οι δύο πολιτικοί κοντραρίστηκαν ξανά ήταν μία αναφορά του υπουργού Υγείας σε μία συνέντευξη που έδωσε ο Απόστολος Κακλαμάνης στον Κώστα Βαξεβάνη.

Μιλώντας από το βήμα της βουλής, ο κ.Γεωργιάδης είπε στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ότι δεν ήταν σωστό να δώσει τη συνέντευξη στον συγκεκριμένο δημοσιογράφο. Άμεση ήταν η αντίδραση του κ.Κακλαμάνη, ο οποίος του, απάντησε ότι δεν ορίζει στον υπουργό Υγείας σε ποια κανάλια και σε ποια ραδιόφωνα θα μιλάει.

Στην συνέχεια παρενέβη ο προεδρεύων κ.Δραγασάκη, λέγοντας «Θέλω ως προεδρεύων του Σώματος να εκφράσω τη δυσφορία μου για το γεγονός ότι ένας υπουργός αξιοποιεί την αίθουσα της Βουλής για να εκφέρει και να εκφράζει κρίσεις για έναν Έλληνα πολίτη που δεν είναι εδώ να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Το θεωρώ μεγάλο ατόπημα αυτό που έκανε σήμερα ο υπουργός ».

Ο κ. Δραγασάκης τόνισε ότι πρέπει να τεθούν κανόνες για να μην αναφέρονται στο Κοινοβούλιο τα ονόματα πολιτών που δεν μπορούν να προστατευθούν.

Οι δηλώσεις του κ.Δραγασάκη έβγαλαν έξω από τα ρούχα τον υπ.Υγείας, ο οποίος ζητούσε διαρκώς το λόγο και τότε ο κ. Δραγασάκης του είπε: «Αντιλαμβάνομαι ότι η επικοινωνία μας είναι δύσκολη». Και του έδωσε στ�� συνέχεια το λεπτό που ζητούσε, λέγοντάς του: «Αξιοποιείστε το λεπτό που μου ζητάτε αλλά έχουμε και σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούμε».

Ο κ.Γεωργιάδης πήρε το λόγο και συνέχισε να μιλά σε έντονο ύφος, στρέφοντας τα βέλη του στον κ.Δραγασάκη με αφορμή την λίστα Λαγκάρντ!

«Θα δεχόμουν απολύτως την ένστασή σας για τον πολίτη που δεν είναι παρών στο κοινοβούλιο, εάν αυτό το κάνατε κάθε φορά που αναφερόταν το όνομα κάποιου πολίτη που δεν είναι παρών. Για παράδειγμα, όταν συνάδελφοι της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως ανεβαίνουν στο βήμα και αναφέρονται στη γυναίκα μου και στο αν είναι ή δεν είναι στη λίστα Λαγκάρντ, δεν σας είδα να λέτε: “απαράδεκτο, η κυρία αυτή δεν είναι στο Σώμα να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Όταν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως ανεβαίνει στο βήμα και κάνει καταγγελία για διάφορα θέματα και αναφέρει ονόματα επιχειρηματιών, δεν σας είδα να λέτε: “Σταματήστε, δεν είναι εδώ αυτοί οι επιχειρηματίες να υπερασπιστούν τον εαυτό τους”. Άρα λοιπόν συχνά αναφέρουμε ονόματα προσώπων που δεν είναι παρόντα. Κατά συνέπεια, το συγκεκριμένο επιχείρημα είναι αίολο και προσβλητικό» είπε ο κ.Γεωργιάδης.

Η Πανσέληνος της Κυριακής πάντως είχε δεν είχε άφησε και πάλι το στίγμα της στην βουλή!!!!

ΒΙΝΤΕΟ STAR