Κακός χαμός ξέσπασε τελικά για μία δήλωση του δημάρχου Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. «Είμαι κακός π@@στης και θυμάμαι» ανέφερε ο δήμαρχος της συμπρωτεύουσας, προκαλώντας σοκ στους παριστάμενους δημοσιογράφους για την αθυροστομία του. Αιτία το γεγονός ότι ο γραμματέας της ΝΔ Ανδρέα Παπαμιμίκος τον είχε κατηγορήσει σε τηλεοπτική του εμφάνιση ότι δεν έχει κάνει ούτε ένα έργο στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Μπουτάρης υποστήριξε ότι πρώτ�� του προτεραιότητά ήταν η οργανωτική αναδιάρθρωση του δήμου και όχι τα έργα, για να εκστομίσει τελικά τη συγκεκριμένη φράση που σόκαρε αρκετούς.

Ο δήμαρχος είναι ολοφάνερο ότι δεν… κυριολεκτεί μεν, αλλά έστω και ως σχήμα λόγου η έκφραση προκάλεσε αντιδράσεις, για το «σ��ξιστικό-ρατσιστικό» περιεχόμενό της, πέραν όλων των άλλων.

Ο Α. Παπαμιμίκος δεν έχασε την ευκαιρία πάντως για να εξαπολύσει με την αφορμή αυτή νέα επίθεση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης. « Έργα (;) κ ημέρες του Γ.Μπουτάρη: Από τη μία στηρίζει το Gay Pride, ενώ από την άλλη, "κακός π@@στης". Μάλλον, τελικά κάτι δεν κάνει καλά…» υποστήριξε.

Να δούμε εάν έπεται και συνέχεια…