Πάλι στον Άρειο Πάγο βρέθηκαν σήμερα οι βουλευτές Ζωή Κωνσταντοπούλου του ΣΥ��ΙΖΑ και Ραχήλ Μακρή των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Οι δύο βουλευτές προσήλθαν στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη και κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για τα γεγονότα έξω από την ΕΡΤ το περασμένο Σάββατο.

Η μηνυτήρια αναφορά κατατέθηκε εκ μέρους επίσης των Παναγιώτη Κουρουμπλή, Δημήτρη Στρατούλη και Βασίλη Χατζηλάμπρου, βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι ήταν παρόντες στα γεγονότα/

Ζωή Κωνσταντοπούλου και Ραχήλ Μακρή κατέθεσαν δύο CD με οπτικοακουστικό υλικό και ζήτησαν από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου να διερευνήσει ποια αδικήματα διαπράχθηκαν έξω από την ΕΡΤ και από ποιους. Όπως ανέφεραν η εισαγγελέας τους δήλωσε ότι «η υπόθεση θα πάρει το δρόμο της»

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει μεταξύ άλλων στην μηνυτήρια αναφορά της ότι ασκήθηκε αστυνομική βία σε βάρος των βουλευτών και ότι «ήταν ξεκάθαρο ότι η κατάσταση μεθοδευόταν με εντολή και με αποδοχή του ενδεχομένου πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, ακρωτηριασμού ή και θανάτου».

ΒΙΝΤΕΟ STAR