Το σλόγκαν "καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς" φαίνεται πως είναι παντελώς άγνωστο στο ελληνικό κοινοβούλιο! Χθες ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, πάνω στην ανυπομονησία του κατηγορήσει τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση, αναφέρθηκε στους…. νεκρούς γονείς του κ.Σαμαρά, προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση του Μεγάρου Μαξίμου

«Είδαμε τον πρωθυπουργό να κάνει αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση. Ο πρωθυπουργός είχε πολύ μαγκιά. Τζάμπα το Χάρβαρντ και τα κολέγια. Αν ζουν οι γονείς του κυρίου ΣΑΜΑΡΑ δεν θα είναι πολύ περήφανοι με τα λεφτά που ξόδεψαν» είπε ο κ.Σκουρλέτης στον ΣΚΑΙ, γεγονός που όπως ήταν φυσικό εξόργισε το Μέγαρο Μαξίμου.

Πριν από λίγες ώρες μέσω Facebook, ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά δημοσίευσε μια σκληρή ανακοίνωση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία τονίζει μεταξύ άλλων πως «η αριστερά των Σκουρλέτηδων πιο χαμηλά δεν μπορεί να πέσει φτάνοντας στο έσχατο επίπεδο να χρησιμοποιεί στο δημόσιο "διάλογο" ως "επιχείρημα" τους νεκρούς γονείς του Πρωθυπουργού».

MOUROUTIS.jpg

«Περιμένω από τους όποιους σοβαρούς συντρόφους του αλλά κυρίως από τους προοδευτικούς σχολιαστές, δημοσιογράφους, πολιτικούς και πολίτες να αποδοκιμάσουν το "δημόσιο ήθος" του ΣΥΡΙΖΑ» κατέληξε ο εκπρόσωπος Τύπου του γραφείου του πρωθυπουργού .