​Να επιστρέψει η ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση πρότεινε η βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη, τονίζοντας μάλιστα πως ο πρωθυπουργός θα πρέπει να καλέσει το κόμμα του Φώτη Κουβέλη και να συζητήσουν τη σύναψη μιας νέας προγραμματικής συμφωνίας!

«Είμαστε σε μία κρίσιμη στιγμή, σε μια δύσκολη στιγμή, σε μια διπλά δύσκολη –θα έλεγα… Πρέπει οπωσδήποτε να κάνουμε ότι μπορούμε ώστε αυτή η κυβέρνηση να στηριχθεί και να προχωρήσει και να είναι αποτελεσματικότερη στο έργο που έχει κληθεί να φέρει εις πέρας. Αυτό απαιτεί κατά τη γνώμη μου πολιτικές κινήσεις», είπε χαρακτηριστικά η κα Μπακογιάννη, μιλώντας στον Real Fm.

Η κα Μπακογιάννη τόνισε πως η κυβέρνηση χρειάζεται μεγαλύτερη πλειοψηφία, την οποία μπορεί να προσφέρει ο κ. Φώτης Κουβέλης.

«Ο πρωθυπουργός θα έπρεπε να αναλάβει μια πολιτική πρωτοβουλία καλώντας τη ΔΗΜΑΡ, η οποία είναι η αριστερά της ευθύνης κατά τη γνώμη μου, σε μία συζήτηση μιας νέας προγραμματικής συμφωνίας. Η κυβέρνηση αυτή χρειάζεται μεγαλύτερη πλειοψηφία και χρειάζεται μεγαλύτερη κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Αυτό μπορεί να γίνει καλώντας τον κ. Κουβέλη σε μία συζήτηση για μία συμμετοχή στην κυβέρνηση, της ΔΗΜΑΡ και για μία προγραμματική συμφωνία η οποία θα μπορούσε να μας οδηγήσει για την επόμενη διετία», είπε χαρακτηριστικά η πρώην υπουργός.

BINTEO STAR