Μια κατάθεση ψυχής μέσω Facebook έκανε σήμερα ο Νικήτας Κακλαμάνης. Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας γνωστοποίησε πως έδωσε μάχη με τον καρκίνο, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι το σοβαρότατο αυτό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ήταν και η αιτία που ο ίδιος απουσίαζε από την κρίσιμη ψηφοφορία το βράδυ της Κυριακής στη Βουλή, για την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ.Κακλαμάνης, αφού επισήμανε την σημαντικότητα της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, τόνισε πως ευτυχώς για εκείνον «όλα ξεπεράστηκαν» και μάλιστα όπως έγραψε ο βουλευτής πλέον είναι πιο υγιής από πριν!

Διαβάστε τι έγραψε ο Νικήτας Κακλαμάνης στο facebook:

nikitas.jpg

«Τις τελευταίες 20 ημέρες αντιμετώπισα ένα αρκετά σοβαρό πρόβλημα υγείας, όσο μπορούσα πιο διακριτικά.

Από το πρόβλημα αυτό σήμερα -εξερχόμενος του νοσοκομείου- είμαι πλήρως απαλλαγμένος και ίσως μάλιστα πιο υγιής από πριν.

Θέλω, επ' ευκαιρία της δικής μου περιπέτειας αλλά και της ιατρικής μου ιδιότητας, να τονίσω τα εξής:

- Η έγκαιρη διάγνωση και ιδιαίτερα στον καρκίνο σώζει ��ωές (όπως στη δική μου περίπτωση, που ήταν στο στάδιο 1).

- Τόσο για το διαγνωστικό (Ευαγγελισμός) όσο και για το χειρουργικό (Αρεταίειο) κομμάτι της θεραπείας μου εμπιστεύτηκα το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Παρά τις τρομερές ελλείψεις που υπάρχουν -σε ανθρώπινο δυναμικό και όχι μόνο-, το επιστημονικό επίπεδο του Ε.Σ.Υ. είναι εξαιρετικά υψηλό.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους, από τους πολύ παλιούς μέχρι τους νεότερους φίλους μου, που από την ��μέρα που έγινε γνωστή η περιπέτεια της υγείας μου, με τις ευχές τους στάθηκαν δίπλα μου».