Απίστευτους χαρακτηρισμούς αντάλλαξαν ο Δάνης Τζαμτζής και η Ραχήλ Μακρή, οι οποίοι αρπάχτηκαν στον αέρα του Πρωινού ΑΝΤ1!

Οι διάλογοι-φωτιά των βουλευτών της ΝΔ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων ξεκίνησαν με αφορμή μια παρατήρηση του κ. Τζαμτζή στον κ. Στρατούλη (που ήταν επίσης στο πάνελ) ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πρόταση.

Ακολουθούν οι διάλογοι:

Μακρή: Ενώ έχετε εσείς.

Τζαμτζής: Έχουμε και την υλοποιούμε. Αν δεν σας αρέσει, ξύδ��.

Μακρή: Πηγαίνετε μία βόλτα στην περιφέρειά σας, στη λαϊκή, να δούμε μπορείτε να κυκλοφορήσετε;

Τζαμτζής: Κάθε Κυριακή εκεί είμαι.

Μακρή: Το ξύδι να το πείτε στους πολίτες που σας βγάζουνε. Κάντε μια βόλτα χωρίς αστυνομικούς και πείτε στους πολίτες «σε όποιον δεν αρέσουν αυτά που κάνουμε, ξύδι»!

Τζαμτζής: Το είπα σε εσάς, όχι στους συμπολίτες μου.

Μακρή: Να ακούνε οι Έλληνες πολίτες ποιους ψηφίζουνε. Κοιτάξτε τους! Ξύδι!

Τζαμτζής: Ψηφίσανε εσάς τώρα, τι να δούνε;

Μακρή: Κυκλοφορείτε με τη Τζάγκουαρ στην περιφέρειά σας και πεινάει ο κόσμος!

Τζαμτζής: Τι είναι αυτά που λέτε, παραλήρημα έχετε πάθει;

Μακρή: Με τη Τζάγκουαρ και τα σπίτια που έχετε φτιάξει και δεν έχετε ένα ένσημο στη ζωή σας. Μόνο από κουμπαριές γίνατε αυτό που γίνατε!

Τζαμτζής: Κυρία μου, από 10 χρονών είμαι ορφανός από πατέρα και πάτησα στα πόδια μόνος μου. Εάν εσάς σας βολεύανε τα διάφορα κόμματα και οι κυβερνήσεις, εγώ δεν διορίστηκα πουθενά. Εσάς διορίζανε οι κυβερνήσεις τις οποίες γλείφατε από εδώ και από εκεί.

Μακρή: Εγώ; Καλά, πάρτε καμιά Τζάγκουαρ τώρα και κάντε τη βόλτα σας.

Τζαμτζής: Τζάγκουαρ δεν έχω κυρά μου, ένα 1.600 έχω και με ξέρουν πολύ καλά οι πολίτες.

Μακρή: Αφήστε τα παραμύθι�� της Χαλιμάς περί διορισμών που δεν έγιναν ποτέ. Σας ενοχλεί κάποιος που εργάστηκε και δεν έχει πέσει ποτέ στα πόδια σας αλλά ��χει διοριστεί με αξιοκρατικό τρόπο τον οποίο διαλύσατε για διορίζετε τους πολιτευτές σας με 3.000 και 4.000 ευρώ όπως την κα Ιακωβίδου. Να τα βλέπει ο ελληνικός λαός την ώρα που είναι άνεργα τα παιδιά του, πως μπαίνουν οι πολιτεύτριες τους επειδή μπήκαν σε ψηφοδέλτια της ΝΔ.

Τζαμτζής: Όπως μπήκατε και εσείς, γλείφοντας!

Μακρή: Εγώ κύριε μπήκα αξιοκρατικά με ΑΣΕΠ, αν μπορείτε να το αποδείξετε, αποδείξτε το. Αλλιώς να σταματήσετε να ρίχνετε λάσπη.

Κατήγγειλε απειλές κατά της ζωής της η Μακρή!

Πριν ανάψουν τα αίματα με τον Δάνη Τζαμτζή, η κα Μακρή είχε καταγγείλει στον αέρα απειλές κατά της ζωής της.

Συγκεκριμένα, η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων σημείωσε πως αφού είχε καταθέσει ερώτηση στη Βουλή για το αεροδρόμιο της Πάρου, δέχθηκε απειλητικό τηλεφώνημα: «Με πήρε ο εκπρόσωπος εκεί, που είναι και δημοτικός σύμβουλος, και κάποιοι άλλοι που ενστερνίζονται τις απόψεις του. Είπε ότι δεν έπρεπε να κάνω αυτή την ερώτηση γιατί θα σταματήσω αυτή την τεράστια επένδυση και με απείλησε ότι θα με σκοτώσει».

Όπως ανέφερε η ίδια, έχει ενημερώσει για το περιστατικό την εισαγγελία.