«Αντάρτικο» ξεκίνησε πάλι ο βουλευτής Ιωαννίνων Μ. Κασσής μία μόλις ημέρα μετά την ψήφο εμπιστοσύνης!

«Δεν δίνω 'λευκή επιταγή' και δεν εξουσιοδοτώ κανέναν να φέρει τον νόμο για τα ακίνητα, όπως είναι στο σχέδιο, δεν εξουσιοδοτώ κανέναν να φέρει νόμο για τους πλειστηριασμούς, αλλά και για την καλύτερη λειτουργία του Κοινοβουλίου» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Όπως ανέφερε ο ίδιος «πρέπει να υπάρχει το περιουσιολόγιο, για να φορολογηθεί ο καθένας βάσει των περιουσιακών του στοιχείων και όχι να πάμε σε κατά κεφαλήν φόρο».

Υποστήριξε ��κόμη ότι πρέπει να πληρώσουν οι έχοντες και κατέχοντες και όχι να πάμε σ' αυτούς που δεν έχουν. «Σε καμία περίπτωση δεν θα ψηφίσω ως έχει... Ας μη γελιόμαστε...» δήλωσε, ενώ υποστήριξε ότι υπάρχουν κι άλλοι βουλευτές που δεν θα ψηφίσουν τον νόμο.

Ο βουλευ��ής του ΠΑΣΟΚ απέφυγε πάντως να απαντήσει ρητά στο τι θα γίνει αν καταψηφίσουν οι βουλευτές που εμφανίζονται αντίθετοι με το νομοσχέδιο και επισήμανε ότι το ερώτημα αυτό πρέπει να απευθυνθεί στο αρμόδιο υπουργείο. Διευκρίνισε όμως ότι δεν διαφωνεί με το να πληρώσουν και οι αγρότες, παρότι όπως είπε προέρχεται από αγροτική περιοχή.