Πίσω από την απόφαση της Θοδώρας Τζάκρη να υπερψηφίσει την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης «βλέπει» την γκαρνταρόμπα της ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Πάρις Κουκουλόπουλος, ο οποίος χαρακτήρισε «λανθασμένη» την επιλογή της πρώην «συντρόφου» .

Μάλιστα, τα συνολάκια της πρώην βουλευτού του Πασοκ δεν είναι πλέον στα γούστα του κ.Κουκουλόπουλου, αφού όπως είπε «αυτό που έκανε ήταν απλά λάθος. Τώρα που βγαίνουμε από τα μνημόνια, γίνεται αντιμνημονιακή. Δεν είναι τρέντι το ταγιέρ που φόρεσε. Θα παλιώσει πολύ γρήγορα»!

Σε αντίθεση πάντως με αυτά που δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ κ.Ο.Κωνσταντινόπουλος στον Real Fm και την Κάτια Μακρή περί αναμενόμενης στάσης από την πλευρά της κ.Τζάκρη, ο κ. Κουκουλόπουλος, άφησε να εννοηθεί πως το όλο σκηνικό αποτέλεσε έκπληξη, αφού όπως τόνισε στον Βήμα FM, η κ. Τζάκρη δεν είχε κάνει γνωστή τη στάση της σε κανέναν.

«Αποφάσισε να δώσει λίγο οξυγόνο στον κ. Τσίπρα, αλλά στη θέση που είναι χρειάζεται ηλεκτροσόκ. Ηθελημένα ή άθελα, έδωσε οξυγόνο. Έπρεπε να βρει μοντέρνο ταγιέρ και φόρεσε αντιμνημονιακό. Η Ελλάδα, την άνοιξη, βγαίνει στις αγορές- και είναι το τέλος των Μνημονίων», πρόσθεσε, ενώ ερωτηθείς για τις αποχρώσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ που έδωσαν ψήφο ανοχής ανέφερε:

«Οι συνάδελφοί μου εξέφρασαν με ιδιαίτερο χρώμα μια ορισμένη στάση που είναι απολύτως κατανοητή και έχει σχέση με το βάρος και τη δυσκολία που σηκώνουμε 3,5 χρόνια. Δεν νομίζω ότι πρέπει να μπούμε σε μια λογική των "δέκα μικρών νέγρων" και να αρχίσει να μετράει ο καθένας επί τούτου. Είναι τελείως διαφορετικό να μπαίνουν διαφορετικές οπτικές. Ο καθένας έχει τη δική του».