​Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε από το βήμα της βουλής ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου κατά την διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση μομφής της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο κ.Κεδίκογλου κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση για μόνιμη και στείρα άρνηση σε κάθε αλλαγή , αποδίδοντας την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ σε εσωκομματικά ζητήματα του κόμματος.
Ο κ. Κεδίκογλου μιλώντας από το βήμα της Βουλής υπενθύμισε ότι δηλώσεις του κ. Τσίπρα, πριν από ενάμιση μήνα περίπου, όπως είπε, σύμφωνα με τις οποίες είχε αρνηθεί ότι θα κατέθετε πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης.

«Η κυβέρνηση δεν θα πέσει μ�� συζητήσεις στο Κοινοβούλιο» υπενθύμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για να κατηγορήσει τον ΣΥΡΙΖΑ ότι άλλα λέει και άλλα κάνει.

Αναφερόμενος στον Αλ.Τσίπρα, ο κ.Κεδίκογλου τόνισε πως «επέλεξε να ρίξει τη μπάλα στην εξέδρα», κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ πως τάζει συνεχώς στον ελληνικό λαό με το επιχείρημα «πόροι υπάρχουν»

«Βαρεθήκαμε τα ψέματα τους… ας βρουν άλλα ψέματα» είπε με νόημα ο κ.Κεδίκογκλου, δίνοντας μια ευχή στο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν παρουσιάζει καμία ρεαλιστική αντιπρόταση. Εύχομαι στον ΣΥΡΙΖΑ να μπορέσει να βρει ρεαλιστικές προτάσεις μέχρι το 2016 γιατί τότε θα γίνουν εκλογές» κατέληξε ο κ.Κεδίκογλου