​Την ώρα που ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας ανακοίνωνε από το βήμα της βουλής πως δεν θα υπάρξουν νέα οριζόντια μέτρα, τα νέα από τις Βρυξέλλες άλλα λένε….

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του STAR, ο ανταποκριτής του καναλιού στις Βρυξέλλες Θάνος Αθανασίου αποκάλυψε πως αυτή την στιγμή σε αντίθεση με όσα λέγονται από τους κύκλους του υπουργείου Οικονομικών για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, δεν υπάρχει μέχρι τώρα καμία συμφωνία στα μεγάλα θέματα -αγκάθια!

Σύμφωνα με τον κ.Αθανασίου, υπάρχει ένα δημοσιονομικό κενό για το 2014 το οποίο κυμαίνεται ανάμεσα στο 1,5 -2 δις ευρώ και οι δύο πλευρές δεν έχουν δώσει τα χέρια, η δε τρόικα, όπως αναφέραμε άλλωστε και νωρίτερα στο star.gr, δεν βιάζεται να δώσει τα χέρια με την ελληνική κυβέρνηση και οι διαπραγματεύσεις μπορεί να τραβήξουν και μετά το τέλος του 2013 !!!

Οι εκπρόσωποι των δανειστών, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του STAR, κρατούν πολλές επιφυλάξεις , διότι όπως λένε πηγές των Βρυξελλών, όποια πέτρα και αν σηκώνουν οι τροικανοί κάτι βρίσκουν , ειδικά για τα ποσά τα οποία χρωστά το κράτος στους ιδιώτες!

Πάντως, ότι και να συμβεί , την Πέμπτη ετοιμάζουν μι�� βαριά εισήγηση για το Eurogroup της 14ης Νοεμβρίου !

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ του star