Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε πριν από λίγα λεπτά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατά την διάρκεια της ομιλίας της επί της συζήτησης για την πρόταση δυσπιστίας του κόμματος της.

«Δεν σας έχουμε εμπιστοσύνη. Βάλατε την Ελλάδα στον αυτόματο πιλότο» τόνισε μεταξύ άλλων η κ.Κωνσταντοπούλου, χαρακτηρίζοντας «αδιάβαστους και μοιραίους» τους βουλευτές της κυβέρνησης .

«Η κυβέρνηση σας είναι πολιτικά, κοινωνικά και ηθικά έκπτωτη» πρόσθεσε η κ.Κωνσταντοπούλου, κατηγορώντας την ΝΔ πως παρείχε ασυλία στους πρώην υπουργούς Οικονομικών Ε.Βενιζέλο και Γ.Παπακωνσταντίνου σχετικά με την λίστα Λαγκάρντ.

«Εξεταστική για το μνημόνιο, θα γίνει ότι και να κάνετε» υπογράμμισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε πως η πολιτική της κυβέρνησης έχει θύμα την ίδια την δημοκρατία .

Αναφερόμενη στο λουκέτο της ΕΡΤ και όλα όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ του Σαββάτου, η κ.Κωνσταντοπούλου κατήγγειλε πως χθες «δόθηκε εντολή άσκησης βίας κατά εκπροσώπων του κοινοβουλίου και κατά της ίδιας προσωπικά», κάνοντας λόγο για «πράξη βίας και πράξη κατάλυσης της δημοκρατίας».

Σχολιάζοντας την επίθεση που εξαπέλυσε σε βάρος της ο υπουργός Υγείας 'Αδωνης Γεωργιάδης, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο «για εξυπνάδες, μαύρο χιούμορ και χυδαία επίδειξη πνεύματος».

«Συμπράττετε για να συγκαλύψτε τα εγκλήματα σας. Θα ντρέπεστε και θα απολογείστε στη κοινωνία για τα εγκλήματα σας», τόνισε.

«Θα υπερασπιστώ αυτό που επιτάσσει το Σύνταγμα και η Δημοκρατία. Υπάρχει ζήτημα βίας και ανομίας που προέρχεται από εσάς» τόνισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τότε ο προεδρεύων της βουλής Γιώργος Καλαντζής της ζήτησε να ολοκληρώσει!!! Ο διάλογος που ακολούθησε για μερικά δευτερόλεπτα ήταν απολαυστικός !

«Ολοκληρώστε» έλεγε ο κ.Καλαϊτζής

«Ολοκληρώνω» απαντούσε η κ.Κωνσταντοπούλου!

Μετά από αυτό τον εποικοδομητικό διάλογο, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκλ��ισε την ομιλία της, λέγοντας «κύριοι της κυβέρνησης θα πέσετε. Έχετε ήδη πέσει χαμηλά στα μάτια του λαού»