«Πυρετό» προκάλεσε η εμφάνιση του Αδ.Γεωργιάδη στην βουλή! Η θερμοκρασία ανέβηκε όταν ο υπουργός υγείας ξεκίνησε την ομιλία του, κατά την διάρκεια συζήτησης της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου χρήζει βοήθειας!!!

«Είμαι απόλυτος, θα πρέπει να την βοηθήσουμε» είπε ο κ.Γεωργιάδης, με αφορμή την χθεσινή στάση της κ.Κωνσταντοπούλου έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.

Άμεση ήταν η αντίδραση από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ, όταν άκουσαν τον υπουργό να ρίχνει τα βέλη του στην κ.Κωνσταντοπούλου και στην κ.Ραχήλ Μακρή των ΑΝΕΛ, η στάση της οποίας,όπως είπε ο κ.Γεωργιάδης ήταν "πέραν πάσης προσδοκίας!". Μετά από αυτό αποχώρησαν από την αίθουσα της Βουλής οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχουν χάσει την ψυχραιμία τους» τόνισε ο υπουργός Υγείας, συμβουλεύοντας τους «πρώτα να βρουν την αξιοπρέπεια τους» και μετά να κάνουν μαθήματα στους άλλους.

Ο κ.Γεωργιάδης εξαπέλυσε όμως και σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλ.Τσίπρα.

«Ο κ.Τσίπρας μας είπε από το Τέξας ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να φ��γει από την ευρωζώνη, τότε γιατί όλο αυτό, αφού δεν θα βγούμε από την ευρωζώνη; O κ,Τσίπρας έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη ότι δεν θα σκίσει το μνημόνιο» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός υγείας, καλώντας τον ΣΥΡΙΖΑ σε διάλογο αυτές τις κρίσιμες ώρες που η χώρα προσπαθεί να βγει από την κρίση

Ο κ.Γεωργιάδης έκανε λόγο για «υποκρισία» από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως οι απεργίες, οι κατηγορίες για Χούντα, η πρόταση δυσπιστίας γίνονται μόνο «για να κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό και να υφαρπάζουν την ψήφ�� του».

Ο υπουργός δήλωσε μάλιστα "υπερήφανος που συμμετέχει στην κυβέρνηση Αντ. Σαμαρά με αντιπροέδρο τον Ευ. Βενιζέλο", γιατί όπως είπε "ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιλέξει ότι λέει σε εμένα η Task Force".

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Γεωργιάδης χρειάζεται ψυχιατρική υποστήριξη

Όταν επέστρεψε ο ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής του κόμματος Α. Μεικόπουλος απάντησε στον υπουργό Υγείας:

'Ο κ. Γεωργιάδης χρειάζεται ψυχιατρική υποστήριξη, όχι η κ. Κωνσταντοπούλου… Στον ΣΥΡΙΖΑ έχουμε καλούς ψυχολόγους, μπορείτε να αποταθείτε''.